Receptionist på deltid

Receptionist på deltid

Vi söker dig som vill ha ett deltidsjobb vid sidan av dina studier och trivs i kundnära roller där du erbjuder service i världsklass. Du är en ‘’ doer’’ med fingertoppskänsla för koordinering där du ser till att inget faller mellan stolarna. I rollen kommer du att ta ansvar för receptionen på Belle Studios!

Om tjänsten:
Belle Studios söker nu en receptionist som ska arbeta med att ta emot deras kunder och besökare på ett professionellt sätt. Du kommer att vara ansiktet utåt för Belle Studios och vara den första kontakten för deras kunder och besökare. Vi söker därför en person med positiv attityd och en hög servicekänsla som kan ge Belle Studios kunder den bästa möjliga upplevelsen. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat:
 • Ta emot kunder och besökare på ett professionellt sätt
 • Hantera telefonsamtal och förfrågningar via bokadirekt på ett effektivt sätt
 • Svara på frågor om våra tjänster och produkter
 • Boka möten och tider för våra kunder
Belle Studios erbjuder en rolig och utmanande roll i en kreativ miljö. De tror på att erbjuda medarbetare utvecklingsmöjligheter och en chans att växa tillsammans med företaget. Du kommer att arbeta cirka 3 dagar i veckan med 5 timmars arbetsdagar mellan 13.00-21.00 med viss flexibilitet. Det kan avvika vid eventuella event eller liknande.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbete där du arbetat med service och att möta kunder/besökare såsom reception, butik, hotell
 • Har mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är även meriterande om du har:
 • Erfarenhet av bokadirekt
 • Tycker om att ta bilder/filma content till sociala medier
Framförallt kommer vi att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du behöver vara varm och välkomnande men även stresstålig, initiativtagande samt brinna för att erbjuda fantastisk service i varje möte. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående och inte väntar på att få arbetsuppgifter till dig utan tar tag i saker du ser behöver göras. Hälsa och träning är en viktig aspekt hos Belle Studios och därav är det essentiellt att även du har ett intresse för det. Belle Studios tillämpar dresscode med business casual som standard.

Om kundföretaget:
Belle Studios beskriver sin verksamhet på följande sätt:

Utöver att Belle Studios är en frisörsalong så är en stor del av verksamheten också en hälsoklinik som arbetar individanpassat och resultatinriktat med utgång i en holistisk syn på hälsa. Varje kropp är unik och bör förstås utifrån sina specifika erfarenheter och förutsättningar. Vårt unika koncept bygger på att vi kombinerar olika behandlingsmetoder för att främja din hälsa i stort och samtidigt få bukt med dina specifika problemområden. Hos oss erbjuds du en helhetsupplevelse där vårt mål är att stärka dig och din kropp inifrån och ut.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av OIO men arbeta ute hos vår partner Belle Studios.

Övrig info:
 • Omfattning: Deltid - ca 3 tillfällen per vecka med en arbetsdag på 5 h. Fast behov fredagar, i övrigt flexibelt.
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Ida Collin
 • Lön: Timlön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oio:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (19 dagar kvar)