Kommunikatör

Kommunikatör


Kommunikatör
Göteborg 

Önskar du vara en del av ett snabbt växande företag, som arbetar för och med den gröna omställningen i energibranschen i Sverige?

Vi har just nu behov av att tillsätta en kommunikatör för Sverige som tillsammans med vår VD för Sverige och koncernens kommunikationschef ska säkerställa att företagets budskap blir förmedlade klart och tydligt till alla relevanta intressenter.

BeGreen är ett internationellt, ursprungligen danskt, företag som arbetar med förnybar energi. Vi utvecklar, bygger och driver solcellsparker i industriell skala i Danmark, Sverige och Polen. BeGreen grundades utifrån en övertygelse att företag har en plikt att bidra till att skapa en hållbar framtid.

Vad kommer du att göra hos oss?
Du kommer i rollen som kommunikatör ha breda kontaktytor inom organisationen i både Sverige och Danmark. Du kommer att vara delaktig i det sätt vi förmedlar allt spännande som pågår i ett tillväxtföretag och även i en bransch som i Sverige arbetar aktivt med lobbyism och politisk påverkan för att skapa en förändring i myndigheters hantering av storskaliga solcellsparker. Om du brinner för grön omställning, förnybar energi och att berätta de goda historierna och förmedla dem internt och externt så är detta tjänsten för dig. Vissa resor till vårt kontor och kollegor i Köpenhamn ingår.

 • Agera rådgivare, planera marknadsaktiviteter samt skapa innehåll
 • Nära samarbete med kommunikationschef om framtagning/utveckling av material via våra gemensamma plattformar
 • Kommunikation med alla externa intressenter
 • Utveckling av innehåll på LinkedIn och sociala medier
 • Utveckling av innehåll till intranät och extern hemsida
 • Löpande uppdatering av företagspresentationer

"Vi har en inkluderande och omfamnande känsla i relation till våra medarbetare, vi tillämpar all modern teknik för att skapa en flexibilitet omkring våra arbetsplatser."

Läs mer om vad Thomas Jörgensen har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/begreen

Vem tror vi att du är?
För att lyckas i rollen bör du ha bred erfarenhet som kommunikatör. Vi ser gärna att du har akademisk examen med inriktning mot kommunikation eller annan likvärdig utbildning. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt och kan självständigt driva på och planera ditt arbete. Du är kreativ och en duktig skribent med förmågan att strukturera och förmedla information och hitta kärnan i olika sammanhang.

 • Erfarenhet av att skriva och skapa innehåll för web
 • Kunskap om användning av LinkedIn och andra sociala medier
 • Mycket goda kunskaper inom MS-Office paketet
 • Kunskap om Sharepoint, wordpress är meriterande
 • Erfarenhet av design och användning av infografik är meriterande
 • Svenska och engelska i tal och skrift på en hög nivå

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen och redo att anta en ny utmaning, där du dessutom gör skillnad för framtiden, då ser vi fram emot din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta Josefine Petersson, 0702-501429, Maria Ahlén, 0708-490288, eller Malou Magnusson, 0707-588745.

Välkommen med din ansökan!

 

Vem är din framtida arbetsgivare?
BeGreen är numera en del av Equinor. BeGreen grundades av Bregentved Gods, som har ägts av familjen Moltke sedan 1746. Både Equinor och Bregentved fokuserar på den gröna omställningen och klimatvänlig verksamhet. Som en del av Bregentveds långsiktiga strategi för hållbarhet grundades BeGreen på visionen att bygga 100 % subventionsfria kommersiella solcellsparker i Danmark i kombination med fortsatt jordbruk, en vision som även delas av vår nya ägare, Equinor.

BeGreen var först i Danmark med att bygga solcellsparker utan statliga subventioner, som bidrar till den gröna omställningen i energisektorn, levererar el till konkurrenskraftiga priser och säkerställer en god avkastning till investerarna.

Läs mer på https://begreen.se/.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.