Hoppa till innehåll
Beans in Cup logotyp

Chaufför / Smakvärd

Ansök nu

Är du vår nästa Chaufför / Smakvärd i Göteborg?

Är du en sann kaffeentusiast som trivs med att interagera med kunder? Som smakvärd spelar du en avgörande roll i att leverera den perfekta kaffekoppen på arbetsplatsen.

Du utgår från vårt kontor i Göteborg och besöker våra kunder spridda i regionen.  
Anställningen är ett 100% vikariat på grund av sjukskrivning i ca 6 månader med chans till förlängning och start omgående. 

I ditt arbete som smakvärd arbetar du ute hos våra kunder med löpande underhåll av kaffemaskiner, rengöring, leverans och påfyllning av varor. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kundersförväntningar. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik. Majoriteten av dina dagar tillbringar du hos dina kunder och i i bilen, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap och samtidigt uppskattar att prata med kunderna du träffar.

Vad vi söker hos dig
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe! 

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. i kundmiljö och är tekniskt intresserad är det meriterande. 

Du utgår ifrån vårt servicekontor eller från ditt hem och blir en del av vårt Göteborgsteam där vi är 18 personer. 

Vad vi erbjuder dig: 
Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal. Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen! 


Servicechefen Erkin svarar på några frågor om hur det är att jobba i hans team: 

Hur är det att jobba på Beans in Cup inom Service?
På Beans in Cup strävar vi efter att skapa en trivsam och stimulerande arbetsmiljö där våra medarbetare kan växa och utvecklas. Vi värdesätter samarbete, professionalism och engagemang för att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Vad uppskattar du mest?
Vi har en positiv arbetsplats där man känner sig uppskattad och sedd. Vi får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom kaffeautomater och fikalösningar samtidigt som vi utvecklar våra kunskaper och färdigheter inom området.

Hur skulle du beskriva dig som ledare?
Som ledare och chef strävar jag efter att vara lyhörd, stödjande och inspirerande. Jag tror på att skapa en atmosfär av öppen kommunikation och tillit där varje individ känner sig motiverad att bidra till företagets framgång.

Ansökan och frågor 
Låter det här som jobbet för dig? Då är du välkommen att skicka en ansökan till oss! Intervjuer hålls löpande. Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår lokala servicechef Erkin Bour, erkin.bour@beansincup.se, 0707989271. Observera att vi tar endast emot ansökan via ansökningsknappen på grund av GDPR lagstiftningen.

 

Vilka är Beans in Cup? Vi är ett rikstäckande företag med drygt 250 medarbetare från Kiruna i Norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil - att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.  

Beans in Cup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup