Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager till Batterigubben AB

Batterigubben AB, Distrikt syd/väst, Försäljning

Key Account Manager / KAM för distinkt SYD/ VÄST

Söker du en tjänst där du representerar ett litet företag med stora planer och med framtidsprodukter. Då kan Batterigubben AB vara något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager / KAM ansvarar du för försäljning av våra produkter och för våra befintliga kundkontakter, men framför allt nykunds-bearbetning. Du kommer besöka partners, kunder och grossister, digitalt eller på plats, i västra och södra Sverige. Du kommer offerera och ge förslag på lösningar till kunden utifrån existerande produktportfölj med budgetansvar.

Som Key Account Manager / KAM ansvarar du för återkopplingen från våra kunder till vårt huvudkontor och du kommer, i förlängningen, få arbeta med att ta fram nya lösningar till våra kunder, se behov och matcha med vårt sortiment. IT-vana, teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med digitala kanaler är starkt önskvärt. Du kommer arbeta självständigt och rapporterar till huvudkontoret och VD.

Din profil
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. Du är strukturerad, målfokuserad och kan hantera kundrelationen. Du är flexibel och kan anpassa dig i olika situationer, både med kund och internt. Tekniskt intresse och vana att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare är meriterande.

Kontakt och ansökan

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Batterigubben AB är ett väletablerat batteriföretag, med försäljning av kända och högkvalitativa varumärken. Vi levererar över hela Sverige och har även direktleverans från våra varubussar på två större områden. Ledorden är kvalitet, kunskap och service!