Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare / produktansvarig


BARTEC är inne i ett expansivt skede och vi söker nu en säljare med produktansvar som vill vara med och säkerställa att vår positiva utveckling fortsätter.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att etablera relation med nya kunder främst inom processindustrin samt utveckla redan befintliga kunder i distriktet/regionen. Du kommer att ansvarar för hela affärsprocessen. Din uppgift blir att informera och promota BARTEC's hela produktsortiment till slutkunder, konsulter och systemintegratörer. Du ansvarar för regionens totala utveckling inom vissa produktområden, med eget budgetansvar. Resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder
Som säljare får du spännande utmaning i ett globalt marknadsledande bolag där tillväxten i vår region är fantastisk, tack vare en härlig teamkänsla. Med oss kommer du att utveckla unika färdigheter i en mycket spännande miljö rörande explosionsskydd där många av dina kunder är giganter inom sina respektive områden.

För att du ska få bästa möjliga förutsättningar för din nya tjänst, kommer du att få en intern introduktion på HK i Karlskrona. Därefter får du en efterhand-utbildning på våra olika produktionsenheter i Europa, allt för att ge dig all den kunskap du kommer att behöva i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder marknadsmässig lön och bonus.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, energisk och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med mycket kundkontakter och tycker att det är kul att verka ute på fältet. Du är van vid förhandlingar och att kunna hantera kundkontakter på alla nivåer, samt strukturerad och duktig på att planera aktiviteter.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, detta är ett krav då engelska är vårt koncernspråk
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Teknisk bakgrund, gärna inom el / automation
  • B-körkort

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Joakim Gersér på tel. 0455 68 74 65. För mer info se även www.bartec.de/en/.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag. Your browser does not support the video tag.

BARTEC AB med säte i Karlskrona, är ett av 33 marknadsbolag som ingår i den globala koncernen BARTEC GmbH, med huvudkontor i Bad Mergentheim, Tyskland. BARTEC-koncernen utvecklar, producerar och säljer säkerhetsteknologi, bl. a. elektriska komponenter, produkter, system och lösningar för explosionsfarliga och andra riskfyllda miljöer. BARTEC har sedan starten för ca 50 år sedan, vuxit till en av de ledande globala leverantörerna av säkerhetsteknologi och detta inspirerar oss att fortsätta utvecklas. I Karlskrona finns kompetenscentrum för BARTEC AB, med koncernens totala marknadsansvar för Danmark, Finland, Sverige och Baltikum. Vår affärsidé är självklar för oss: ”BARTEC skyddar människor och miljö genom säkerhet i komponenter, system och anläggningar."
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare