Hoppa till innehåll
Balluff AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare
Göteborg

Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Kanske jobbar du som teknisk utesäljare idag men har svårt att resa av olika anledningar? Då kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder en utvecklande tjänst som teknisk säljare, där du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare kommer du att ingå i vårt säljteam och ansvara för egna kunder och prospekts i tätt samarbete med våra kundansvariga säljare, tekniker och orderteam. Du kommer att bearbeta OEM-företag samt slutanvändare i hela Sverige och vårt globala marknadsteam kommer att förse dig med produktkampanjer, lanseringar, målgrupper och leads. Du kommer att arbeta med högkvalitativa produkter och lösningar för automation.

Detta kan innebära:

 • Proaktivt utveckla och underhålla affärsrelationer med kunder och prospekts på distans
 • Aktivt driva merförsäljning och kampanjer
 • Utforma och följa upp offerter
 • Teknisk rådgivning på standardprodukter
 • Kontakt med våra utländska kollegor i tekniska och kommersiella frågor
 • Guida kunder i hur man använder vår hemsida & webshop
 • Dokumentationshantering i CRM / C4C
 • Viss orderhandläggning 

Vad säger Robert Nordström, General Manager, om hur det är att jobba på Balluff?

"Balluff har en intressant produktportfölj med ett helhetstänk som gör det möjligt att hjälpa kunderna med kompletta system och inte bara med enstaka komponenter.

"Med vår passion för industriell automation leder vi våra kunder in i en framgångsrik framtid." Det är ett ambitiöst mål som vi arbetar för varje dag - med stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.

Vi strävar efter bästa möjliga arbetsförhållanden och tror på nära och långsiktiga relationer med våra anställda i företaget. Vi erbjuder en öppen, samarbetsvillig ledarstil med en platt organisation. Korta beslutsvägar är viktigt för oss, även med en ömsesidig och personlig kontakt.

Balluff är ett företag som jobbar i teknikens framkant för att skapa morgondagens lösningar inom industriell automation. Detta genomsyrar allt vi gör och visar sig även på hur vi jobbar och vilka hjälpmedel vi använder."

Vi erbjuder
Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att besöka något av våra europeiska kompetenscenter för produktutbildning. Hos oss finns också kontinuerlig utveckling och stöd för att säkerställa att vår personal ständigt förbättrar sina sälj- och yrkeskunskaper genom Balluff eAcademy.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Göteborg med viss möjlighet att arbeta hemifrån då vi uppmuntrar och stöder en arbetsmiljö som främjar balans mellan arbete och fritid. 

Din profil
Vi söker dig som är driven, har en professionell framtoning och förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt. Du gillar att arbeta långsiktigt och är tålmodig. Du har förmågan att förklara det komplexa på ett enkelt och inspirerande sätt.

 • Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
 • Kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin
 • En bred teknisk förståelse
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att sälja till OEM-företag och tillverkningsindustrin
 • Meriterande med teknisk utbildning, gärna inom el / automation
 • Svenska och engelska i tal och skrift 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Peterson, 072-501429 och Kim Storm, 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.  

Om oss
Balluff är en ledande leverantör av högkvalitativa sensorer, identifierings- och bildbearbetningslösningar, inklusive nätverksteknik och programvara för alla automationskrav. Det över 100 år gamla familjedrivna företaget sysselsätter idag ca 3900 anställda i 38 dotterbolag inom försäljning, produktions- och utvecklingsplatser över hela världen. Tillsammans med våra representanter garanterar vi högsta kvalitetsstandard och support till våra kunder i över 60 länder.

Balluff AB är ett helägt dotterföretag inom koncernen och vi är i nuläget ca 10 personer som säljer och supportar på den svenska marknaden. Vi har framtiden i sikte i allt vi gör och följer vårt motto "innovating automation" för att vara tekniska banbrytare och sätta takten för automatisering.

Balluff AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Värnamo
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga