Hoppa till innehåll
Bagaren och Kocken logotyp

Bli utvecklare hos Bagaren och Kocken i Göteborg!

Ansök nu
Vill du ta dig an nyckelrollen som utvecklare i vårt team i Göteborg? Utveckla och förbättra vår e-handelsplattform!

På Bagaren och Kocken är vi stolta över att vara Nordens ledande e-handelsbolag inom köksmaskiner och köksredskap. Vi söker nu en erfaren utvecklare som vill vara en del av en spännande resa - Vi har nyligen inlett ett samarbete inom koncernen för att harmonisera systemkartor och lösningar för att uppnå skalfördelar. Det innebär att det finns en stor möjlighet till att ta del av både nätverk och kompetens för att utvecklas i din roll.

Vi erbjuder dig
  • Att vara en del av en dynamisk organisation som präglas av en familjär stämning med högt engagemang.
  • En roll där du har möjligheten att driva och forma vår tekniska riktning framåt
  • En unik setup med andra e-handelsbolag inom Egmont-koncernen som strävar efter att göra positiv skillnad för samhället
Det här gör du hos oss

Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla och implementera förbättringar i vår e-handelsplattform, inklusive frontend-utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar även:
  • Optimera prestanda och säkerhet för plattformen som idag är baserad på .NET och Umbraco.
  • Identifiera och implementera nya funktioner i plattformen med hjälp av Typescript.
  • Tillsammans med teamet säkerställa att vår e-handelsplattform levererar en användarvänlig och effektiv köpupplevelse för våra kunder.
Ditt team och arbetsplats

Som utvecklare hos oss på Bagaren och Kocken blir du en del av ett mindre IT-team i ett större sammanhang. Här har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande med andra bolag inom koncernen där du samarbetar med skickliga och engagerade kollegor för att skapa gemensamma och skalbara lösningar.

Vi är en hybrid arbetsplats med möjligheten att jobba delvis remote och delvis på vårt huvudkontor i Torslanda, Göteborg.

Mer om dig

För att trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet inom utveckling, fördelaktigt med erfarenhet inom e-handel. Du kommer arbeta i en .NET-baserad miljö där all nyutveckling sker i Typescript. Vi ser därför att du framför allt har goda kunskaper i Typescript.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta ett helhetsperspektiv och att du likt oss gillar samarbete och frihet att driva egna initiativ för att bidra till nya förbättringar!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Tove Sjöberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bagaren och Kocken är Nordens största e-handelsbolag inom köksmaskiner och köksredskap! Sedan 2005 har vi spridit köksglädje och arbetat för att förverkliga köksdrömmar och hjälpa våra kunder lyckas i köket.

Vi är ett bolag i ständig rörelse som strävar efter att erbjuda produkter som håller högsta standard när det kommer till kvalité, funktion och design. Vi är stolta över att vara en arbetsplats där omtanke och glädje är i fokus! Vi tror på att skapa en positiv och inkluderande kultur där varje individ känner sig sedd, uppskattad och inspirerad - det är då vi kan bli som bäst.

Vi ser alltid fram emot att välkomna nya kollegor till vårt team och dela med oss av vår passion för matlagning, glädje och gemenskap i köket!

Bagaren och Kocken ägs av Egmont, en av Nordens största mediekoncerner. Egmont är majoritetsägare av Bagaren och Kocken sedan 2017. Som en del av Egmonts portfölj ingår även flera andra e-handelsbolag som Outnorth och RoyalDesign. Egmont är en stiftelse som varje år donerar en del av sin vinst till välgörenhet genom Egmont Fonden, vilket främst fokuserar på att hjälpa barn och unga som behöver stöd.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare