Solcellsmontör

Solcellsmontör

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Vi söker nu solcellsmontörer för uppdrag i Göteborg.

Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, installera och driftsätta solcellsansläggningar hos privatpersoner och företag. 

Vem är du?
För den här tjänsten så kommer fokus främst läggas på dig som person. För att passa in hos oss så behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och besitta ett personligt driv. Vi kommer även sätta stort värde i dina sociala förmågor då vi är en sammansvetsad grupp som arbetar för och med varandra.  

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från solcellsmontage.
Att du talar och skriver obehindrat på svenska samt har b-körkort ser vi som en självklarhet.
Du erbjuds
Du erbjuds en dedikerad konsultchef vars mål är hjälpa dig till bästa möjliga prestation samt arbete i en miljö som genomsyras av entreprenörsanda.

Självklart så utgår även en konkurrenskraftig lön.
Ansökan
Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

Om du har några frågor är du välkommen att maila ludvig.zettervall@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (17 dagar kvar)