Hoppa till innehåll
Autoliv logotyp

Teknisk ledare inom Styr- och kontrollsystem

Ansök nu
Brinner du för innovation och är redo för en ny utmaning? Autoliv söker en teknisk ledare inom styr- och kontrollsystem

Är du en erfaren ingenjör med expertis inom styr- och kontrollsystem? Brinner du för innovation och älskar att ta dig an utmaningar där du kan utveckla outforskade områden? Då har Autoliv på Lindholmen i Göteborg det perfekta uppdraget för dig! Som teknisk ledare inom styr- och kontrollsystem får du möjligheten att göra verklig skillnad inom fordonsäkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Denna roll erbjuder en spännande möjlighet till en tillsvidareanställning på heltid i en dynamisk arbetsmiljö. Autoliv värdesätter sina medarbetare och därför omfattas din anställning av ett kollektivavtal som ger dig förmåner såsom 30 dagars semester, friskvårdsbidrag och flexibiliteten att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

För att underlätta din arbetsmiljö erbjuder vi också ett mindre bidrag för att hjälpa dig att skapa en bekväm och effektiv arbetsplats hemma. Vi strävar efter att skapa en balans mellan arbete och fritid samtidigt som vi främjar din professionella utveckling och trivsel.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en nyckelperson under uppbyggnadsfasen och behöver känna dig bekväm i det entreprenöriella. Som en del av kärnteamet kommer du:
 • ansvara för att leda och bidra till utvecklingen av innovativa lösningar.
 • använda din tekniska expertis för att skapa banbrytande lösningar med innehåll inom elektronik och mekatronik.
 • samarbeta med ett talangfullt team av ingenjörer och andra specialister.
Värt att veta

Autoliv strävar efter att rädda fler liv och förebygga allvarliga skador. Genom att ha fokus på kvalitet för sina kunder samt trygghet och säkerhet för sina anställda. Autoliv strävar också efter stabilitet och tillväxt för sina aktieägare. Genom sina visionära mål och värderingar siktar företaget på att göra verklig skillnad och skapa en säkrare och mer hållbar framtid.
 • Autolivs vision: Rädda fler liv
 • Autolivs Uppdrag: Erbjuda världsklass lösningar för att rädda liv inom mobilitet och samhälle
 • Autolivs Nyckelbeteenden: Ta ansvar, Tillföra värde, Samarbeta, Göra det enkelt, Vara nyfiken.
Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du ha:
 • Universitetsexamen inom ingenjörsvetenskap.
 • 8-10 års arbetslivserfarenhet inom fordonskontroll inom transportsektorn.
 • Dokumenterad expertis inom reglerteknik.
 • Dokumenterad expertis inom mjukvaruutveckling.
 • Dokumenterad expertis inom mekatroniska system relaterade till chassi.
 • Flytande engelska, både i tal och skrift. Svenska är inte ett krav.
Rollen kräver både hårdvaru- och programvarukunskaper, samt en djup förståelse för hur man integrerar elektroniska system. En bakgrund inom styrning och bilchassi, samt en djup förståelse för fordonsbranschen.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Amanda Alwan
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare