Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Specialistsäljare Technical Services - Göteborg

Ansök nu
Om rollen
Arbetet består av många delar, vilket gör det både komplext, roligt och utmanande. En av de delarna är att vara Contract Manager till våra befintliga kunder där vi arbetar med uppföljning, avtalsfrågor och förhandlingar. En annan del är försäljning av nya supportavtal och tjänster till våra befintliga och nya kunder, men jobbet består även av en stor portion administration, kostnadskalkylering, juridik, upphandlingar och rådgivning till våra kunder. Så för att passa som säljare hos oss behöver du en administrativ ådra och ha koll på detaljer men även gilla att ha en rådgivande roll kombinerat med ett driv att göra affärer. Du behöver som person vara lyhörd och ha god social förmåga och om du älskar Excel och Power BI är det ett stort plus.

Som säljare på Technical Services är det en stor fördel om du är nyfiken och orädd när det gäller ny teknik. Det händer otroligt mycket i vår värld så man kan aldrig bli fullärd. Men man är aldrig ensam, vårt härliga team stöttar och hjälper varandra varje dag och inga frågor är för dumma för att ställa. Vi har högt i tak och tycker att ingenting är omöjligt! Bra att veta är att våra kunder befinner sig över hela landet och även om vi kan ta många möten digitalt så behöver du resa då och då i tjänsten. Tjänstens placering är på vårt kontor i Göteborg och du rapporterar till försäljningschef Technical Services i Stockholm.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt - och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du trivs i rollen som ”Trusted Advisor” och har därför en stor drivkraft att hela tiden lära dig nya saker för att kunna ha ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven och självständig i ditt arbete, noggrann och beredd att gräva djupt för att möta kundens behov och krav. Professionalism kännetecknar dig i allt du gör. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare tror vi att du har följande:
  • Flerårig erfarenenhet av tjänsteförsäljning samt erfarenhet av it-branschen
  • Erfarenhet ifrån upphandlingar
  • Språkkunskaper: svenska och engelska, flytande i både tal och skrift
  • Certifieringar i Cisco och/eller HPE är meriterande
  • Akademisk utbildning eller motsvarande är meriterande
  • Förhandlingsvana är meriterande
Vill du bli en del av landslaget? Sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova, senior rekryteringskonsult på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Mer om Atea

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare