Hoppa till innehåll
Assemblin logotyp

Brandlarmstekniker till Assemblin!

Publiceringsdatum
18 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Adrian Couture
Email
Ansök nu
Har du en bakgrund som tekniker, säkerhetsinstallatör eller elektriker och är redo för nya utmaningar? Då är detta chansen för dig! Assemblin söker just nu en brandlarmstekniker som kommer få jobba i spännande projekt och tillsammans med trevliga kollegor.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Assemblins räkning en Brandlarmstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Assemblin. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Assemblin utvecklas och har många idéer om hur de vill forma deras roll som samhällsbyggare och deras kunders teknikpartner. De tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. De är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Assemblins önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
  • Installation, service och driftsättning av brandtekniska säkerhetsanläggningar
  • Felsökning
  • Kundkontakt och arbeta med att skapa och bevara långsiktiga kundrelationer
  • Agera tekniskt stöd till säljare, granskningsarbete inom sälj
  • Dokumenthantering och uppföljning
Vi söker dig som
  • Har en bakgrund som tekniker, säkerhetsinstallatör eller elektriker
  • Har ett intresse för teknik och IT
  • Meriterande om du har erfarenhet av någon form av programmering
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om Panasonic EBL, Securifire, Schrack eller Schneider FDP/FX. Det är även meriterade om du har tidigare erfarenhet av talat utrymningslarm (TUL).

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Assemblin. Du är socialt engagerad och har en förmåga att bygga goda relationer både med kunder och kollegor. Du räds inte nya utmaningar och är engagerad. Du är ansvarstagande och värnar om din egen och dina kollegors säkerhet på arbetsplatsen.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Assemblin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kiruna
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga