Projektledare till vårt A-team i Göteborg

Projektledare till vårt A-team i Göteborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med en Projektledare till vår entreprenadavdelning i Göteborg. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Vi erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:
  • Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter och som har erfarenhet från branschen. Vi ser att du som söker har arbetat med projektledning tidigare. Du har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 30 april 2023.Urskiljning sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Johan Ljungberg på telefonnummer 010-472 66 16 eller via e-post johan.ljungberg@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Ljungberg
Telefon 073-151 45 29
Email Mejla Johan Ljungberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)