Hoppa till innehåll

Administratör till ABF Göteborg

Tillsammans med ABF Göteborg söker vi en ordningsam och strukturerad administratör med inriktning mot ekonomi.

Vi söker dig som tycker om varierande administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Du vill dessutom arbeta i en verksamhet som gör skillnad på riktigt och bidrar till folkbildningen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du att vara länken mellan ABF Göteborg och lön- och redovisningsavdelningen som finns i Karlstad. Du ansvarar för att hantera fakturor i reskontrasystemen och att alla underlag skickas in i tid. Du har löpande dialog med lön- och redovisningsavdelningen och du tar emot underlag och rapporter som distribueras vidare till din organisation. Kommunikation och redovisning sker i flera olika system.

Du ansvarar för avtal, posthantering och arkivering. Du kommer även att arbeta med mötesplanering och kalenderinbjudning.

I rollen som administratör arbetar du nära dina kollegor och är ett stort stöd till Ombudsman och Biträdande Ombudsman. Tjänsten är delvis ny, vilket ger dig goda möjligheter att vara med och forma rollen. Du kommer att få en gedigen upplärning och överlämning.

Vem är du?

Du har en 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning och minst 3 års arbetserfarenhet inom ekonomi och administration.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Microsoft Office 365 och du kan läsa och skriva svenska obehindrat. Du är dessutom pedagogisk och bra på att uttrycka dig. Det är meriterande med erfarenhet från föreningslivet men inget krav.

Som person är du positiv och serviceinriktad. För att passa bra i rollen är du mycket noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är bra på att hålla deadlines och du levererar alltid med högsta kvalitet. Du är dessutom uppmärksam på detaljer och kan gå på djupet med en uppgift. Du är analytisk och hittar lösningar på de utmaningar som uppstår.

Mer om ABF Göteborg

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges största studieförbund. ABF Göteborg bildades 1913 och genomför årligen cirka 4 500 studiecirklar varav hälften inom det estetiska området. Därutöver anordnas över 3 500 kulturarrangemang och föreläsningar varje år. ABF Göteborg har 35 anställda.

Att arbeta på ABF innebär att du bidrar till att utveckla demokratin, erövra kulturen och minska kunskapsklyftorna. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i trevliga och lättillgängliga lokaler i Folkets hus på Järntorget.

Mer om tjänsten
 • Direktrekrytering
 • Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
 • Tillsättning: mars 2024 eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid, 38 timmars arbetsvecka
 • Placering: mitt i centrala Göteborg
   Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan.

   Varmt välkommen med din ansökan!
   Andara Professionals logotyp
   Sök jobbet
   Sista ansökningsdag
   31 dec. 2023 (31 dagar kvar)
   Typ av anställning

   Kontaktperson
   Linda Gadd
   Email
   Telefon

   Fler jobb från samma arbetsgivare

   Liknande Jobb