Färgtillverkningsoperatör

Färgtillverkningsoperatör

Är du praktiskt lagd, har en hög ansvarskänsla och intresserad av ett jobb inom industrin? Då är du kanske vår nästa Färgtillverkningsoperatör till vår fabrik i Gunnilse!

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Färgtillverkningsoperatör hos oss arbetar du tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du kommer att arbeta med satsning av färg, där också viss truckkörning förekommer. För ditt arbete kommer du att ha på dig skyddsoverall, skyddsskor, skyddsglasögon och handskar, samt vid behov annan personlig skyddsutrustning. Följande uppgifter ingår i det dagliga tappningsarbetet:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå.
  • Blanda (satsa) kemiska tillsatser för att tillverka färgen.
  • Tappa upp färg för att färdigställa produkten.
  • Truckkörning, med såväl inkörning av produkter som lastning och lossning.
Städa och hålla ordning vid maskiner och områden du arbetar på, golv sopas dagligen, maskiner rengöres dagligen och utrustning skall dammas av varje dag. Lyssna på och agera utifrån de säkerhetsregler du får ta del av. Delta i aktiviteter på avdelningen som är relevanta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Du kommer att arbeta 2 - skift. Måndag - Fredag kl: 06.00 – 14.42 på Fredagar slutar du 12.42. Kvällsvecka: Måndag – Torsdag kl: 14.00 – 22.30 på Fredagar 12.00 – 17.30. Du kommer vara placerad på siten i Gunnilse.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta. Arbetet kommer att ske både självständigt och i team, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och initiativtagande.

Vi ser gärna att du:
  • Har en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • Gillar att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet.
  • Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö.
  • Talar flytande i det svenska språket.
  • Meriterande men inte ett krav är truckkort/tidigare erfarenhet från industrin.
Din ansökan
PåAkzoNobelär vi mycketengagerade i attsäkerställa en inkluderande och respektfullarbetsplatsdär alla våraanställda kan varasittbästajag. Visträvarefterattomfamnamångfald, tolerans och respekt. Vårrekryteringsprocessspelar en storroll i dennaresaeftersom den läggergrundenför en mångsidigarbetsmiljö. Av dennaanledningutbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partner och rekryterandechefer i attförstå och hanteravåraomedvetnafördomar. Genomdettaarbetesträvar vi eftermedvetenhet och attvidtaåtgärdernärdetaktuellt. I vårorganisationbehandlas alla kvalificeradesökandeurettjämlikt oc h jämställtperspektiv – utanhänsyntilletnisktursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuellläggning, ålderellerfunktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in dinansökanredanidagfördinchansattfåjobbatillsammansmedoss! Vigårigenomansökningarnalöpande och tartyvärrinteemotansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ingrid Mattsson, Ingrid.Mattsson@akzonobel.com
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Talent Acquisition Partner, karolina.moeller@akzonobel.com
Mer info
Kontaktperson Ingrid Mattsson
Email Mejla Ingrid Mattsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

International Färgs moderna fabrik i Gunnilse strax norr om Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera under varumärket International, vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden: Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.