Butikssäljare vid behov Nordsjö Idé & Design Munkebäck

Butikssäljare vid behov Nordsjö Idé & Design Munkebäck

Nordsjö Butiker inspirerar och levererar hög service med fokus på färg av hög kvalitet till den professionella målaren och till konsumenter. Butikerna säljer även tapet, golv och inredningstillbehör. Nordsjö-butikerna ägs av AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan som består av över 100 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

Har du passion för färg och kundkontakt samt tidigare erfarenhet av målerifärg? Till vår butik i Göteborg söker dig med erfarenhet från färgbranschen eller bygg-/snickeribranschen med god datorvana som vet att service innebär att hjälpa din kund i mål omgående. Tjänsten är en behovsanställning vilket gör att vi söker dig som kan vara flexibel och hoppa in vid behov.

Vad kommer du att arbeta med?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både yrkesmålare och konsumenter med deras projekt. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus.

Arbetstiderna kommer att variera mellan kl 06:15 till kl 18:10 måndag till fredag, lördag kl 09:50 till kl 15:10 och söndag kl 10:50-15:10.

Placeringsort är Munkebäck i Göteborg. Tjänsten är en behovsanställning med start omgående. Du kommer att rapportera till Butikschefen.

Vem är du?
Du har en stor passion för färg och inredning och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med att ge råd kring kulör och känsla. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. Du ska känna dig bekväm med att ge service och ge råd till hobbymålare så väl som professionella målare. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd, serviceminded och flexibel.

Du bör ha erfarenhet inom service och försäljning. Har du erfarenhet från färgbranschen eller bygg-/snickeribranschen är det meriterande, men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket.

Vad kan AkzoNobel och Nordsjö Idé & Design erbjuda dig?
Hos oss möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Malin Nyman, Butikschef, +46 708 355 153

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Junior Talent Acquisition Partner, +46 730 335 559, karolina.moeller@akzonobel.com
Mer info
Kontaktperson Malin Nyman
Telefon +46 708 355 153
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (43 dagar kvar)