Hoppa till innehåll
Åhmans i Åhus AB logotyp

Skicklig montör inom hissinredning

Om jobbet

Dina
arbetsuppgifter

Vi söker nu en resande montör för installation av hissinredningar, till stor del i Göteborg men kan förekomma arbete i Oslo.

I denna tjänst är ingen dag den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering av olika hissinredningar hos Åhmans kunder i Göteborg samt Oslo.
Du arbetar med material i trä och metall av lättare sort. Ungefär hälften av arbetstiden spenderas i arbetslag tillsammans med kollegor och den andra hälften arbetar du ensam.

Till stor del kommer du att utgå från Åhmans servicelager i Göteborg, där du också får med dig materialet. Ibland reser du över dagen och ibland blir det flera dagar ute på fältet. Vid övernattning bor du på hotell och du använder företagsbil för att ta dig till och från kunderna.

När du tillträder tjänsten kommer du att få introduktion och upplärning och när du är självgående kommer du att arbeta med stor frihet under ansvar. Tjänsten är på heltid och avser att löpa tillsvidare

Din profil

Vi söker dig som idag är en praktiskt lagd person som har goda kunskaper inom snickeri, med fördel är du snickare med relevant erfarenhet eller utbildning.
Du är engagerad och driven samt trivs med att arbeta fritt utifrån givna ramar och deadlines. Som person är du social, drivande, strukturerad och serviceminded, något som är extra viktigt då rollen innefattar mycket kundkontakt.

Eftersom tjänsten är långsiktig söker vi endast dig som trivs med att resa och som inte har några hinder för att stundtals vara hemifrån flera dagar åt gången. Du är med fördel bosatt i Göteborg med omnejd då det förenklar processen med att hämta material till olika installationer.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Kontakta jobb@ahmans.se med rubrik "Montör Göteborg Hiss" vid frågor om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare