Hoppa till innehåll
AFRY logotyp

Nyexaminerad Geotekniker till AFRY Rookie Program 2023!

Ansök nu
Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Information om tjänsten

Som Rookie hos AFRY kommer du, i och med denna tjänst, att få möjlighet att arbeta 50 % som handläggande geotekniker och 50 % i AFRY:s geotekniska laboratorium.

Till en början kommer du att arbeta tillsammans med mer erfarna kollegor för att sedan bli mer självständig och driva egna projekt. Dina arbetsuppgifter består i att ta fram undersökningsprogram, redovisa i AutoCad samt göra geotekniska beräkningar. På det geotekniska laboratoriet kommer du att lära dig att jordartsklassificera samt ges möjlighet att utföra rutinundersökning på störda och ostörda prover. Verksamheten kräver dagligt städ och plock så du ska med fördel ha sinne för struktur och ordning.

För att förstå geoteknikens grunder kommer du inledningsvis även att få gå parallellt med våra duktiga fältgeotekniker. Att få känna på materialet och lära sig dess egenskaper är A och O för vidare utveckling och förståelse. Den samlade helheten av geoteknisk handläggning samt laboratorie- och fältarbete kommer att förbereda dig väl inför ett arbetsliv som geotekniker. Ditt team kommer att består av 26 kollegor med varierande erfarenhet och bakgrund. Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare och hoppas att du tycker denna tjänst låter intressant.

Vi söker dig som:
  • Till sommaren tar civilingenjörsexamen inom förslagsvis Samhällsbyggnad/Väg och vatten.
  • Du har läst relevanta kurser inom grundläggning och geoteknik.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har eller håller på att skriva ditt examenarbete inom området.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Albin Andersson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare