Hoppa till innehåll
AdwiseHR logotyp

Mekanikkonstruktör till Albo System Sweden AB i Kungsbacka

Ansök nu

Vill du arbeta på innovativt bolag med internationella kontaktytor? Vill du arbeta med teknisk problemlösning i nära dialog med kollegor, kunder och leverantörer?  Albo System Sweden AB är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av Pallvändare under varumärket Albo System ® Albo System Sweden ABs produkter exporteras till välkända kunder över hela världen. Nu söker vi efter en kvalitetsmedveten mekanikkonstruktör som vill arbeta på ett mindre ägarlett bolag med internationella kontaktytor!

Om jobbet

Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta brett med att anpassa Albo System Sweden ABs produkter efter kundernas behov och önskemål. Kunderna finns över hela världen och har höga krav på kvalité och serviceinriktad problemlösning. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Underhåll och uppdatering av befintliga konstruktionslösningar och tillverkningsunderlag efter kundernas behov.

 • Ta fram tekniska offertunderlag

 • Arbeta med teknisk problemlösning tillsammans med kollegor eller direkt med kund.

 • Kontakt med leverantör gällande komponenter som är en del av din konstruktion.

 • Delta vid installationer ute hos kund kan förekomma.

 • Nykonstruktion förekommer, även fast utgångspunkt är befintlig konstruktion.

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna består en del av tjänsten av adminarbete, vilket innefattar inköp, manualunderlag, produktplanering med mera. Tjänsten innebär även att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor i teamet.

Vem är du?

Vi söker efter dig som trivs med att arbeta serviceinriktat och analytiskt med mekanikkonstruktion i nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och strukturerad.  Du har en god social och kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du utöver ovanstående egenskaper trivas med att driva ditt egna arbeta framåt både genom självständigt arbete och tillsammans med andra. 

Dina kvalifikationer:
 • Några års relevant yrkeserfarenhet av mekanisk konstruktion / produktutveckling.

 • Relevant eftergymnasial teknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinkonstruktion.

 • Vana att rita i Autodesk Inventor är ett krav eller annat jämförbart CAD-program.

 • Vana att arbeta i affärssystem är ett krav, erfarenhet från Pyramid är meriterande.

 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

 • B-körkort är ett krav.

 • Erfarenhet från el, automation o/e hydraulik kopplat till maskinkonstruktion är meriterande.

 • Har du erfarenhet från att vara delaktig vid installationer är detta meriterande.

 • Positivt om du är öppen för att resa i tjänsten.

I denna rekrytering kommer utöver dina kvalifikationer fokus ligga på dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Albo System Sweden AB

Albo System Sweden AB är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av Pallvändare under varumärket Albo System ®. Produkterna används för konditionering av staplar med ark av papper, kartong, wellpapp och plåt samt för vändning av material i olika produktionsprocesser i inom industrin i allmänhet. Många av våra kunder är förpackningstillverkare och tryckerier. En stor del av produktionen exporteras. För mer information om Albo System Sweden AB, besök www.albo.se

Vad kan företaget erbjuda dig?

Albo System Sweden AB erbjuder dig en spännande roll i ett mindre bolag med internationella kontaktytor. Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas och ta stort ansvar för Albo System Sweden ABs fortsatta tillväxtresa. Du kommer till en modern företagsmiljö, med platt organisation, korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att tillsammans leverera pallvändare med hög kvalité till våra kunder över hela världen. Hos Albo System Sweden AB erbjuds du marknadsmässiga anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan!

 

Snabbfakta     
Företag: Albo System Sweden AB   
Tjänst: Mekanikkonstruktör   

Omfattning: Heltid100%
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Kungsbacka
Sista ansökningsdag: 2023-09-30


Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan omgående. Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare