Hoppa till innehåll
Adient Sweden AB logotyp

Vi söker sommarjobbare till Adient i Göteborg!

Ansök nu
Nu söker vi dig som vill sommarjobba på Adient i Torslanda!

På Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten.

Du kommer att ingå i ett team och det är viktigt att i jobbet hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid. Arbetet är på line och du kommer att montera bilsäten till Volvo. Vi på Lernia erbjuder en stor möjlighet att utvecklas inom industrin.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning och engagemang. Vi söker dig som är noggrann och en samarbetsvillig person som inte har något emot att jobba med ensidiga arbetsuppgifter.

Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för att uppnå bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att du kan ta åt dig instruktioner och feedback.

Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats!

Vad vi erbjuder dig

Vi söker sommarjobbare som kan jobba under veckorna 26-28 och 32-33. Adient semesterstängt vecka 29-31, vi ser helst att man kan jobba sammanhängande veckor.

Vi anställer till följande skift: 2-skift. Arbetstiderna på 2-skift är 06:30-14.48 och 14.48-23.54.

Vi ser gärna att du kan arbeta extra fram till sommarperioden.

För att bli aktuell för jobbet som operatör måste nedanstående krav uppfyllas:
  • Godkänt i följande gymnasieämnen: matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Meriterande:
  • Industriteknisk utbildning eller arbetserfarenhet från industrin
  • B-körkort
Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker!

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra en personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan därefter.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss!

Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsgruppen@lernia.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare