Hoppa till innehåll
Adecco logotyp

Konsultchef Adecco Professional

Ansök nu
Om rollen

Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Göteborg, Kungsbacka och Borås.

Teamet består idag av 21 fantastiska personligheter och vinnarskallar som brinner för att ge våra kunder och kandidater en högklassig upplevelse. Det finns inget bättre än att dagligen lämna positiva besked och att se våra konsulter och kandidater börja arbeta hos våra kunder. Varje dag gör vi skillnad och vi försöker leva för det djupt rotade Adecco begreppet "People First". Som grupp strävar vi alltid efter att det ska vara kul att gå till jobbet - varje dag.

Som Konsultchef (intern titel: Business Manager) kommer du att tillhöra vårt team i Göteborg och arbeta med flera av våra befintliga kunder inom tjänstemannasektorn i Göteborg med omnejd. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän. För oss är det viktigt att du är en relationsbyggare och önskar ett nära samarbete med våra kunder och konsulter. Rollen är varierande, där ingen dag är den andra lik, vilket kräver att du är lösningsfokuserad och flexibel.

Vad du kommer att göra

Du kommer främst fokusera på att bygga relationer och vara ett HR-stöd för våra konsulter men kommer också arbeta med att utveckla samarbetet med våra befintliga och nya kunder. Arbetsuppgifterna innehåller alltifrån personalplanering, hantering av studentpooler, utvecklingssamtal, extern rekrytering samt övriga personalfrågor. I rollen ingår prospektering, försäljning, merförsäljning och det kan även bli aktuellt med viss konsultrekrytering. Du rapporterar direkt till vår Kontorschef och får extra stöttning av vår teamleader.


Om dig


Kvalifikationer
  • Utbildning: Du har en kandidatexamen inom HR, ekonomi eller liknande.
  • Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen.
  • Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
  • Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
Du brinner för affären och leverans där du har kund och kandidat i fokus! För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen. Du bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders och konsulters önskemål. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Ansökan

Du ansöker via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 22 september. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vänligen ansök med CV. Notera att vi ej efterfrågar personliga brev. Vi accepterar ej ansökningar via e-post.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi kan komma att använda oss av engelska i våra rekryteringsprocesser.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Jaana Shalabi på email: jaana.shalabi@adeccogroup.com alt rekryterande chef: Head of Adecco Professional Andreas Börjesson, email: andreas.borjesson@adeccogroup.com, tfn: 0736 84 70 69.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Det är en spännande tid att vara en del av vårt team! Vi är stolta över att vara ett ledande globalt företag vars kunskap är efterfrågad och vi bryr oss om att göra det bästa jobbet vi kan för att säkerställa en bättre framtid för alla. Vi gör detta genom att bygga vår Future@Work strategi som ett enat team av 30 000+ kollegor som arbetar i över 60 länder globalt.

Du får tillgång till en mängd intressanta jobb och karriärer över vår omfattande portfölj av globala varumärken. Vi ger våra kollegor möjlighet att arbeta på de smartaste och mest effektiva sätten för att uppnå total balans mellan kraven i både deras jobb och liv i övrigt. Det är därför vi ger dig den autonomi och det stöd du behöver för att arbeta på det sätt som gör dig mest produktiv, agil, trygg och insiktsfull.

Att sätta människor först, jobba med en kollektiv anda och konstant vilja utvecklas - det är vad vi står för på Adecco Group. Här är vi alla individer med ett unikt perspektiv på den värld vi lever i. Det är det som gör oss starkare. Vem du än är och oavsett din bakgrund kan du vara dig själv. Vi strävar efter att bygga vidare på de attribut som gör dig till den du är. Vi erbjuder kompetensutveckling på flera olika sätt, som vi hoppas stillar din nyfikenhet samtidigt som vi delar färdigheter, kunskaper och expertis för att växa tillsammans.

Var med och påverka där det verkligen behövs.

Som en av världens största arbetsgivare tror vi på talang oberoende av bakgrund och fokuserar på de olika och unika färdigheter som våra medarbetare har med sig. Vi strävar efter att främja en kultur av tillhörighet och syfte, en miljö där alla kan trivas och känna sig engagerade och där skillnad respekteras och värderas. Vårt engagemang för rättvisa, lika möjligheter, inkludering och mångfald är en del av vårt bredare engagemang för att respektera grundläggande mänskliga rättigheter i hela vår värdekedja.
Adecco Group är stolt över att vara en arbetsgivare för lika möjligheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare