Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Xpressfrakt söker sommarchaufför!

Vi söker nu en duktig C-chaufför för att jobba under sommaren på Xpressfrakt!

Xpressfrakt är ett litet och personligt åkeri med ca 25 bilar. Du som konsult är både vårt och deras ansikte utåt mot kund där det är viktigt med ett gott bemötande, god kommunikation och punktlighet. Med över 40 år i branschen har Xpressfrakt byggt upp en ovärderlig kunskap och ett kontaktnät som sträcker sig runtom i Göteborg och över hela Sverige. De erbjuder transportlösningar åt alla slags företag - stora som små.

Om tjänsten
Du kommer utgå med lastbil från Kållered. Dit kan du enkelt ta dig både med personbil och kollektivtrafik. Arbetet innebär att du lastar upp lastbilen på morgonen för att sedan köra ut leveranser och därefter hämta gods som skall tillbaka till terminalen.

Notera att detta är ett sommaruppdrag som löper mellan v.25 och v.35. För rätt person finns goda möjligheter att få fortsatt anställning som C-chaufför efter sommarperioden.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort och YKB. Det är meriterande med CE och/eller ADR samt tidigare erfarenhet av arbete som C-chaufför. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

Arbetstider
Arbetstider är 8-17 eller 9-18 måndag till fredag. För den som vill finns möjlighet till extra timmar.

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort
- YKB
- God lokalkännedom
- Tidigare erfarenhet inom transport
- Svenska o tal och skrift
- God samarbetsförmåga och att kunna arbeta självständigt


Meriterande för tjänsten är:
-
ADR
- CE

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare