Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare sökes för sommarjobb i Allingsås

Ansök nu

Om tjänsten
Tjänsten som truckförare är ett heltidsuppdrag under sommaren där du kommer arbeta med truckkörning hos Adeccos kund i Allingsås. Arbete förekommer både enskilt och i team och tjänsten är belagd på dagskift.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som truckförare behöver du vara noggrann och effektiv, vi ser även att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett kvalitetsmedvetet sätt. Som person ser du den stora bilden och är bra på att planera ditt arbete och tar ansvar för din egen arbetsinsats. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa in alldeles utmärkt!

I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt krävande därför ser vi att du är en praktiskt lagd person. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta de klassiska lageruppgifterna samt truckkörning. Det är av vikt att du har erfarenhet av att köra främst motvikttruck.

Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt med ständiga förbättringar. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco. Vi gör regelbundna uppföljningar så att du trivs på din arbetsplats.

Krav för tjänsten
- Truckkort
- Stresstålig
- Erfarenhet av motviktstruck
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Meriterande
- B körkort
- Behärskar engelska i tal och skrift

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från truckkörning på lager eller inom industri samt ett intresse för branschen kommer att trivas här. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av. Likaså din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag under sommaren, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Är du intresserad?
Rekryteringsarbete och urval sker löpande och du ansöker genom att bifoga CV och personligt brev.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Alice Persson på alice.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, Lager, Lagerarbetare, student, truck, truckförare, truckkort, produktion

Mer info
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare