Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk student sökes till vår kund i Högsbo!

Ansök nu

Är du studerande inom fysik/teknologi/kemi och vill varva dina teoretiska kunskaper med praktiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en studentmedarbetare för vår kund verksam inom röntgenteknologi som kan växa i och tillsammans med vårt kundföretag. Varmt välkommen att söka om du känner dig manad för uppgiften!

Om tjänsten
Vi söker en teknisk student med utmärkt ögon till hand-koordination och förmåga att utföra finmotoriska moment med små detaljer. Det är viktigt att du har ett intresse för teknik och förstår att din hantering och utförande påverkar slutresultatet av produkten på nano- och molekylnivå. Denna tjänst är på deltid och kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning för att kunna vara aktuell. Vi ser gärna att du kan arbeta mellan 4-20h/vecka men givetvis i samförstånd och i förenlighet med studierna. Exempel på arbetsuppgifter:

-Slipning av detaljer
-Elektropolering och/eller syratvätt
-Övervakning av testutrustning, logga
-Byte av testsubstrat (I renrum)
-Förbereda glasarbete

Om dig
Du kommer att ingå i ett litet team där alla hjälper alla och som delar med sig av idéer och löser problem tillsammans. Att vara en "teamplayer", ödmjuk och öppen för att söka hjälp och råd är ett måste. Det är också viktigt att du förstår att ditt arbete påverkar slutresultatet av produkten i hög grad och att du inte alltid får visuell feedback på momenten du utför. Uppdraget kommer att variera ofta och med kort framförhållning, så dig vi söker behöver vara agil och ha lätt för att ta in nya instruktioner. Du som student kommer i hög grad själv vara med och bestämma dina arbetstillfällen som kan vara fördelade på dagtid, kvällstid eller ibland helger. Vidare är det fördelaktigt för dig inom fältet att få en fot in och goda möjligheter till mer avancerad tjänst efter avslutad examen!

Om du trivs i en miljö där du får vara kreativ och samarbeta i ett litet team är detta rätt roll för dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Andreas Palmqvist via andreas.palmqvist@adecco.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nanoteknik, kemi, röntgen, Xray, fysik, student, extrajobb, extraarbete, Chalmers, teknik

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare