Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Säljare till Davidssons säkerhetskonsult AB

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning och vill vara ansvarig för försäljningen av en ny produkt? Vill du arbeta 50%? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om rollen
I rollen som teknisk försäljare hos Davidssons säkerhetskonsult AB kommer du att arbeta med försäljningen av en ny produkt på marknaden; digitalt nyckelsystem på arbetsplatser. Det man kommer sälja är ett månads-abbonnemang där låset ingår samt leverans, montering och support. I rollen ingår därmed att kontakta byggföretag och ta hand om nyckelaffärer. Arbetet kommer innebära både samtal och besök på plats för att visa produkten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco på 50% med start så snart som möjligt.

Om dig
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning, varav det är meriterande om det är inom byggbranschen. Det är viktigt att du har viss teknisk förståelse eller intresse.

Då du kommer starta upp försäljningen av denna produkt så ser vi att du är självgående, initiativtagande och driven i ditt arbete.

Om Davidssons säkerhetskonsult AB
Davidssons säkerhetskonsult AB är ett mindre bolag som erbjuder diverse säkerhetslösningar. Just denna produkt är nyutvecklad och med det digitala nyckelsystemet har man möjlighet att, bland annat:
* Enkelt ändra behörigheterna för olika taggar, till exempel för att begränsa tillträdet till vissa områden eller tider.
* Snabbt spärra en tagg om den skulle försvinna eller stjälas, utan att behöva byta ut hela låset eller alla nycklar.
* Övervaka byggarbetsplatsen genom att hämta ut loggar från de elektriska låsen. Man kan se vem som har varit inne och när, och upptäcka eventuella obehöriga försök att öppna låsen.
* Spara tid och pengar på att inte behöva byta ut låscylindrar eller nycklar, och minska risken för stöld eller skadegörelse.
* Bidra till en mer miljövänlig byggbransch genom att minska användningen av metall och plast.

Om ansökan
Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionerna kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, vad god kontakta supporten via info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.