Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Staffing Admin Assistent deltidsanställd sökes till Adecco

Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker nu en student till tjänsten som Staffing Admin Assistant på deltid. Som Staffing Admin Assistant kommer du att tillhöra Adeccos Workforce Management Team, en central funktion som supporterar hela organisationen och dess kunder på nationell nivå. Du kommer få en god inblick i många av våra spännande kunder och deras verksamhet runt om i landet, alltifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Du kommer främst att arbeta administrativt och involveras i många områden kopplat till personaladministration och bemanning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innehålla:
- Svara i telefon samt på mail från konsulter, kunder och kollegor.
- Bemanning och hantering av sjukfrånvaro.
- Administration.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda morgnar, kvällar, nätter och helger där du bemannar Adeccos jour utanför ordinarie kontorstid. Arbetet sker hemifrån med en introduktion på kontoret i Göteborg. Du kommer att arbeta cirka tre dagar i veckan, inklusive 2 pass cirka var tredje helg. Arbetspassens tider varierar mellan vardagar 05-09, 17-00 och helger 13-24. Det finns också beredskapspass (arbete vid behov), arbetstiderna är då 00-05, 00-07 och 07-13.

Vi söker dig som kan börja i höst och arbeta löpande framöver.

Om dig
Vi tror att du studerar HR, ekonomi eller dylikt, vi ser helst att du har några års studier kvar. Vidare tror vi att du trivs i ett högt arbetstempo och att du har en bakgrund inom service där du har jobbat med någon form av kundbemötande. Tjänsten kommer i första hand vara av administrativ karaktär, vi söker därför dig som är noggrann och gillar att ha ordning och reda. Som person tror vi också att du är service-minded, lyhörd, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett proaktivt tänk i det du gör.

Krav för tjänsten är:
- Flytande tal i engelska och svenska.
- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
- Möjlighet att arbeta kvällar, helger och tidiga mornar.

Det är meriterande om du kan tala och skriva danska.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
deltidstjänst, deltidsarbete, extrajobb, adecco, bemanningsbranschen, hr-bolag, assistent, assistera, administrativt, administratör, remote, hemifrån, Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare