Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Konsultrekryterare till Ework i Göteborg

Vi söker nu en konsult till Eworks fantastiska team i Göteborg. Vi letar efter dig som gillar att bygga starka partner- och kundrelationer.

Om tjänsten
Som Konsultrekryterare/Sourcing Partner ser vi att du har ett säljdriv och ett mål att alltid att skapa win-win-win för Ework, kund, partner och konsult - men framförallt är du en vinnarskalle som drivs av att vinna ihop med sitt grymma team! De är idag ett team på ca 20 personer som såklart också jobbar nära andra roller på kontoret för att bäst hjälpa kunder och partners.

I rollen som Konsultrekryterare /Sourcing Partner har du mycket frihet att forma din egen dag och ditt arbetssätt. Rollen fungerar mycket som en rekryterarroll och du behöver vara kontaktsökande och grym på att kommunicera.

Att ha en enastående relation till partners och kunder är en del av din vardag vilket innebär att nätverkande och relationsbyggande kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Din roll innebär att du har helhetsansvaret från att tolka kundens behov till att attrahera och annonsera, screena CV´n och tillsätta konsulter som bäst matchar kundens behov.

I din dialog med kunder behöver du ha örat mot rälsen, förstå deras behov och i lika nära dialog med partners och konsulter förstå deras kompetens för att presentera den bäst matchande kandidaten till kund. I din process förhandlar du villkor och tar fram offerter samt presenterar kandidater och lösningar till kund. De utmaningarna som uppstår tar du dig an på ett kreativt sätt och involverar ditt team för att få hjälp i att uppnå bra resultat. Du följer upp och säkerhetsställer att processen går hela vägen in i mål, det vill säga kontraktering.

Till din hjälp får du självklart tillgång till stort konsultnätverk, samtidigt som du kommer utveckla och vårda ditt egna personliga konsultnätverk. Du får också ett grymt team som backar dig.

Vi söker en person som kan börja så snart som möjligt, vi kommer att erbjuda en konsultanställning via Adecco initialt 12 månader.

Vad erbjuds?
Hos Sourcing Ework i Göteborg kommer du tillhöra ett härligt team med en stark vi-känsla. De sätter upp gemensamma mål och jobbar tillsammans för att uppnå dem. När de når mål (och det gör de ofta) är de noga med att fira segrar, alla tillsammans!

Sourcing-teamet i Göteborg präglas av både en vinnarmentalitet, stark sammanhållning och teamkänsla. Alla hjälper alla och stöttar den som behöver det, vilket innebär att du kommer komma in i en miljö där du får möjlighet att både lära dig mycket och utvecklas både professionellt men även på ett personligt plan.

Sourcingrollen är omväxlande och utvecklande, du ges möjlighet att ta mycket egna initiativ i din roll och du planerar själv dina arbetsdagar. Alla nya Eworkare får en gedigen onboarding där du lär känna dina kollegor, kunder, partners och får veta allt du behöver ha koll på för att bli riktigt trygg och effektiv i din roll.

Om dig
Hos Ework finns idag medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. För att lyckas i den här rollen tror vi att du med fördel uppfyller nedan önskemål:

Mjuka värden som värderas högt:
* Du är en Teamplayer
* Du trivs i en sälj- och resultatorienterad organisation
* Du trivs med att bygga relationer och förvalta ditt nätverk
* Du har ett jäkla driv och affärstänk där kund och samarbetspartners ligger i fokus
* Du är noggrann och lägger stor vikt vid detaljer

Tidigare erfarenhet som efterfrågas:
* Ett par års erfarenhet från konsultbranschen, alternativt erfarenhet från en mer säljdriven eller inköpsorienterad roll inom samma eller liknande bransch.
* Erfarenhet av anbudsarbete inom offentlig sektor.
* Erfarenhet inom konsultbranschen arbete mot offentlig sektor.
* Då de är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift och även ha en hög professionell nivå i engelska.

Meriterande:
* Eftergymnasial utbildning inom offentlig upphandling, inköp eller offentlig förvaltning.
* Erfarenhet av konsulttillsättning mot kunder inom den offentliga sektorn.
* Erfarenhet av konsulttillsättning inom IT eller teknik.
* Bakgrund inom Inköp.
* Erfarenhet av aktivt searcharbete/rekrytering.
* Förståelse för LOU


Om Ework Group
Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan att ha egna anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via elsa.tidblom@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, inköpsassistent, rekryterare, search, rekryteringspecialist, recruiter, recruitment specialist

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare