PR Coordinator till globalt bolag i Göteborg

PR Coordinator till globalt bolag i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på en kommunikations-, PR- eller marknadsavdelning och är redo för nästa steg i karriären? Trivs du i en koordinerande roll och är intresserad av att arbeta på ett internationellt företag? Då är detta något för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu efter en motiverad och skicklig PR Coordinator till vår globala kund i Göteborg. Som koordinator och administratör till deras PR-avdelning kommer du spela en avgörande roll i deras transformation genom att säkerställa att deras kampanjer, initiativ och pågående PR-arbete fungerar smidigt. Du kommer ingå i ett samarbetande team där tempot är högt. Som PR Coordinator kommer du att arbeta nära teamet, du kommer att koordinera mediaintervjuer och besök, ansvara för mötesagendor och protokoll samt hjälpa till med mediebevakning, reportage och interna nyhetsbrev. Du bör även bara beredd på att hjälpa dem med att organisera alla deras medieevenemang över hela världen. Dessutom kommer du att ansvara för att samordna och övervaka den ekonomiska administrationen på avdelningen. Detta kommer att innefatta uppgifter som att övervaka budgetar, spåra utgifter, hantera fakturering och skapa inköpsorder för deras leverantörer.

Om dig
I vår kunds PR-Team är tempot högt. Du kommer därför att behöva arbeta effektivt och självständigt. En stark förmåga att multitaska och trivas i en miljö med högt tempo är avgörande. God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta med människor över olika avdelningar i företaget och med olika kulturer, samt med externa parter, är också avgörande för att lyckas i denna roll. Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet på en kommunikations-, PR- eller marknadsavdelning, gärna från ett globalt företag. Kanske har du en administrativ roll idag och vill utveckla dina PR-kunskaper organiskt genom att arbeta nära några av de bästa PR-specialisterna globalt.

Viktigt för tjänsten:
  • Du är organiserad och strukturerad
  • Har intresse för PR och mediarelationer
  • God kommunikationsförmåga
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • God känsla för detaljer och ett engagemang för att producera högkvalitativt arbete.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

PR Kommunikation Marknad Koordinator
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.