Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Onsite Tekniker till vår kund i Göteborg

Ansök nu

Är du en engagerad teknikentusiast som drivs av att lösa tekniska utmaningar? Har du erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare men nu vill ta ett nästa steg i karriären? Då kan detta vara något för dig! Vi på Adecco Professionals söker nu efter en Onsite Tekniker till vår kund i Göteborg.

Om rollen
I rollen som Onsite Tekniker hos vår kund kommer du att vara den första kontaktpunkten när användare stöter på tekniska utmaningar. Din roll kommer innebära att erbjuda snabb och pålitlig support, och säkerställa att vår kunds verksamhet kan fortsätta smidigt. Denna roll ger dig inte bara möjligheten att utveckla och utöka dina tekniska färdigheter, utan den ger också en unik möjlighet att bygga starka kundrelationer och leverera enastående service. Resor inom Sverige och utomlands förekommer i tjänsten. I rollen som Onsite Tekniker hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

* Utföra installation, konfiguration och underhåll av hårdvara och mjukvara.
* Underhålla hårdvara av datorer, laptops, printers och mobiltelefoner.
* Utföra felsökning och reparation av datorer, nätverk och andra tekniska enheter.
* Life cycle management av hårdvara.

Om dig
Vi söker dig som är en passionerad och tekniskt kunnig person som är redo att ta sig an rollen som Onsite Tekniker med entusiasm och engagemang. Du har tidigare bred erfarenhet av att bistå med IT-support på plats och har en god kommunikationsförmåga. Som person är du driven och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i rollen ser vi att du möter följande kvalifikationer:

* Runt 5 års erfarenhet av att arbeta som Onsite Tekniker eller liknande roll.
* Grundläggande nätverkskunskap och erfarenhet av felsökning.
* Förmåga att kommunicera teknisk information på ett enkelt och begripligt sätt.
* Serviceinriktad och förmåga att hantera tekniska problem med professionalism.
* Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
* Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
* B - körkort.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Professionals strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se.

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Onsite, tekniker, IT-support, felsökning, hårdvara, mjukvara, Adecco,

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare