Hoppa till innehåll
Ansök nu

Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg inom fordonsindustrin. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer att ske både enskilt och i grupp. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tjänstgöring på dagtid eller kvällstid.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av fordonskomponenter

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start under Juni månad.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att samarbeta med dina kollegor och arbeta i lag. Vi ser gärna att du gillar och arbeta med kroppen. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska och fysiska moment. Det är meriteande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, produktivt och säkert sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Vi på Adecco värderar jämställdhet och mångfald högt, vi ser därför positivt på sökande av olika kön och bakgrund!
Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, produktivt och säkert sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Krav för tjänsten är:
- Godkända gymnasiebetyg i matematik, svenska och engelska. För att gå vidare i processen skall betygsdokument laddas upp i samband med ansökan.
- Vana av att arbeta i högt tempo.

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Fordonsindustrin, Göteborg, Adecco

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare