Montörer till fordonsindustrin

Montörer till fordonsindustrin

Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta i kundens produktion med montering på löpande band av varierande svårighetsgrad, ofta i högt tempo. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer att ske både enskilt och i grupp. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tjänstgöring på dag- eller kvällstid.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av fordonskomponenter
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med löpande intag under våren.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en fartfylld arbetsmiljö och gillar att arbeta praktiskt. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Viktigt för tjänsten är:
  • Godkända gymnasiebetyg i matematik, svenska och engelska. För att gå vidare i processen skall betygsdokument laddas upp i samband med ansökan.
  • Vana av att arbeta i högt tempo
Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Montör, Fordonsindustrin, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.