Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Marketing Activation Manager sökes till kund i Göteborg

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en Marketing Activation Manager till ett konsultuppdrag. Har du ett öga för att hitta enkla lösningar på komplexa problem? Är du strukturerad och tycker om att driva effektivare arbetssätt? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikarierande konsultuppdrag på heltid fram till och med augusti 2024. Arbetet avser dagtid med plats i Göteborg. Du kommer att ingå i ett dedikerat marknadsföringsteam som arbetar med olika produktområden och kanalansvar. Du kommer arbeta nära det lokala marknadsteamet och regionala varumärkeschefer. Marknadsteamet har ett nära samarbete med Sälj- och Key Account-teamen med fokus på olika försäljningskanaler och har ett brett internt intressentnätverk med regionala funktioner till den dagliga interaktionen med kundtjänst som stöttar med frågor till beställningar och andra produktrelaterade frågor. Du kommer vara en väsentlig del av den strategiska och praktiska produktkunskapen före, under och efter anbudsförfarandet. Kunden kan erbjuda en mycket speciell teamkänsla med fokus på välmående, omsorg, utveckling och engagemang. Dom värdesätter samarbete och lagarbete mycket högt och söker en engagerad person som vill bidra positivt till detta.

Förekommande arbetsuppgifter:
- Säkerställa tillräcklighet och noggrannhet i A&P-allokering.
- Utveckla agenda, planera och stödja genomförandet av deras egna utbildningsevenemang i samarbete med produktspecialister i säljteam.
- Utbilda och motivera säljteam för att kunna aktivera marknadsaktiviteter.
- Genomföra marknadsföringsaktiviteter och mål enligt plan i kommuner, läkemedel, e-handel, sjukhus och B2B-kanaler.
- Stödja säljteam & kundtjänst med produktkunskap och kundkommunikation om inkontinensproduktsortimentet, inkl. stödja med ad hoc kundförfrågningar och frågor.

Om dig
Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga och kan navigera i en matrisorganisation med många intressenter, du är en stark föredragshållare och motivator. Du har inga problem med att be om hjälp från kollegor samt uppskattar att arbeta med praktisk drift. Du kan analysera data/information, dra slutsatser och agera utifrån dem.

Kvalifikationer:
- Magisterexamen, gärna inom marknadsföring, ekonomi eller liknande.
- Erfarenhet av portfolio management.
- Minst några års erfarenhet som produkt- eller varumärkesansvarig.
- Beprövad meritlista i att utveckla och aktivera marknadsplaner/leveranser.
- B2B marknadsföring och kommersiell erfarenhet inom sjukvård eller medicintekniska produkter är ett plus.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marketing activation manager, Göteborg, Adecco, Marknadsföring, manager, produktansvarig, varumärkesansvarig

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Höör
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb