Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare med truckkort sökes till sommarjobb i Partille

Ansök nu

Söker du sommarjobb? Är du positiv, flexibel och ansvarsfull? Adecco söker just nu dig som vill sommarjobba hos vår kund i Partille.

Om jobbet
Vi söker medarbetare till våra kunds verksamhet i Partille som är verksamma inom livsmedelsproduktion. Du kommer under sommaren att arbeta på lagret och truckkort är därmed att krav för tjänsten. Du kommer få utföra lagerarbete såsom paketering utav råvaror, administrera in- och utleveranser och även en del truckkörning. Uppdraget startar vanligtvis juni och sträcker sig över sommaren 2023.

Om dig
Vi söker dig som under några veckor på sommaren kan arbeta heltid. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, kan arbeta flexibelt och har förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att lära, är social och kan samarbeta likväl som arbeta självständigt när det behövs.

Viktigt för tjänsten
* Du gillar varierande arbetsuppgifter och är intresserad att lära dig nya saker
* Du tar initiativ, trivs att samarbeta och är flexibel
* Du har truckkort A1-A4 och B1-B4
* Kunna hantera ordrar administrativt
* Du behärskar svenska i tal och skrift
* Körkort och tillgång till bil är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start efter överenskommelse under vår/sommar 2023. Rekryteringsarbete och urval sker löpande och du ansöker genom att bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alice Persson på alice.persson@adecco.se

Sökord
Sommarjobb, Lager, Lagerarbetare, student, truck, truckförare, truckkort, produktion, Partille

Mer info
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare