Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundtjänst- och logistiksamordnare

Ansök nu

Brinner du för kundbemötande och att göra det där lilla extra för dina kunder? Har du erfarenhet från logistikbranschen? Se hit! Just nu söker vi en engagerad och driven kundtjänst- och logistiksamordnare med känsla för förstklassig service och förmågan att ha många bollar i luften.

Uppdragsbeskrivning
Vi hoppas på att du är redo att ta nästa steg i din karriär och få chansen att utvecklas inom din roll som kundtjänst- och logistiksamordnare på en öppen och inkluderande arbetsplats där ingen dag är den andra lik i en bransch under ständig utveckling! Med service i fokus innebär arbetet på den globala kundserviceavdelningen ett omväxlande och tvärfunktionellt förhållningssätt med internationella kunder och export till hela världen. Företaget arbetar proaktivt för att kunna erbjuda sina kunder problemlösning och service inom export och logistik i världsklass, detta genom engagerade medarbetare med initiativkraft!

Arbetsuppgifter
* Hantera kundärenden via mail, chatt och telefon
* Orderhantering och fakturering
* Planera och boka transport
* Arbeta med exportdokumentation
* Administration och garantihantering samt skadehantering

Kvalifikationer
* Akademisk utbildning inom tull/logistik/affärer
* Erfarenhet av liknande arbete eller service och administration är meriterande
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* Du har goda datorkunskaper och van vid att arbeta med Microsoft Office

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt om tjänsten
Tjänsten är en konsultanställning på heltid, och uppdraget sträcker sig från slutet av september till 30 april 2024. Arbetet är förlagt på plats hos företagets lokaler i Jonsered, strax utanför Göteborg, med möjlighet till distansarbete på cirka 25%.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare