Factory Acceptance Test Engineer sökes till Consilium

Factory Acceptance Test Engineer sökes till Consilium

Om företaget
Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är vi ett internationellt företag som drivs av innovation. Med 64 kontor i 55 länder erbjuder vi en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.

Consilium Safety Sweden är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Vi erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Göteborg. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Vår kultur är positiv och tempofylld så det är därför viktigt att du trivs i den här typen av miljö där saker förändras snabbt. Consilium vill att alla medarbetare ska trivas och känna sig omhändertagna och på så vis främja att alla medarbetare bidrar på ett positivt sätt. Sedan företaget grundades har huvudmål alltid varit detsamma - att rädda liv. Vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och vi drivs framåt av våra kärnvärden "Ett globalt team", "Vi levererar" och "Vi tar ansvar - jag tar initiativ." Vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär där individen kan vara i fokus.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader och med möjlighet till överrekrytering för rätt person.

Om tjänsten
Factory Acceptance Test (FAT) är en process i vilken man utvärderar produkter och utrustningar efter tillverkningsprocessen genom att man verifierar att den är tillverkad i enlighet med designspecifikationerna samt säkerställer att komponenter och funktioner fungerar korrekt i enlighet med underlag och specifikation. FAT utförs vanligtvis för att hitta eventuella avvikelser. Avvikelser som observerats under FAT dokumenteras i en problemrapport och korrigeras före leverans.

Du kommer att ha ansvar för kontakten med ansvariga projektledare, kunder och surveyors i syfte att schemalägga och genomföra FAT enligt en given process. Ditt ansvar sträcker sig från överlämnad FAT-aktivitet till genomförd, godkänd och stängd FAT.

Om dig
Vi ser att du har:
  • En utbildning inom elektronik på teknisk gymnasienivå eller högre
  • Goda kunskaper i AutoCad
Vidare är det meriterande om du har:
  • Erfarenhet att jobba i projektform och projektledarutbildning
  • El-installation och / eller serviceerfarenhet
  • God erfarenhet av marin-, land- och transportmarknaden
  • Kunskaper i Office365 applikationer och Lime
Vi ser även att du är noggrann, systematisk och analytisk samt van att ta ansvar. Du har hög social förmåga och är rak och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är prestigelös, ordningsam och är en strukturerad problemlösare med hög stresströskel och som klarar av att hantera många uppgifter samtidigt utan att för den sakens skull tumma på kvalité. Du är också service-minded och flexibel samt behärskar Svenska & Engelska flytande i tal och skrift.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Factory Acceptance Test Engineer FAT FAT Engineer Engineer Consilium Göteborg Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.