Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Enhetschef till offentlig verksamhet inom evenemang i Göteborg

Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker en erfaren Interims Enhetschef för enheten Bokning och Evenemang till offentlig verksamhet i Göteborg. Som Enhetschef kommer du ansvara för att leda och koordinera kundservice, bokningsfunktion för anläggningar samt evenemangs- och övernattningskoordinering.

Om dig
Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området. Du bör ha minst 2 års chefserfarenhet från en kommunal organisation med ansvar för budget, verksamhet och personal. Det är viktigt att du har god administrativ förmåga och hög IT-mognad. Du måste kunna starta uppdraget senast den 26 juni.

Om ansökan
Om du är intresserad så rekommenderar vi dig att söka omgående då vi presenterar kandidater löpande till våra kunder. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Elsa Tidblom för mer information via e-mail: Elsa.Tidblom@adecco.se

Varmt välkommen att söka!

Om Adecco
Som konsult via Adecco kommer du att vara anställd hos oss men arbeta direkt hos vår kund. Adecco är ett av världens ledande bemanningsföretag och vi erbjuder flexibla och spännande karriärmöjligheter inom olika branscher och yrkesområden.

Sökord
Enhetschef, rekrytering, inhyrning av personal, administration, kontorstjänster, universitetsutbildning, chefserfarenhet, budgetansvar, verksamhetsansvar, personalansvar, administrativ förmåga, IT-mognad, konsultuppdrag, ledarerfarenhet, erfarenhet inom idrottsrörelsen

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare