Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomistudent till Volvo Financial Services

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en internationell miljö under sommaren och extra under hösten? Gillar du att jobba med ekonomi, administration och kundservice och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco i Göteborg söker just nu en student till ett uppdrag på Volvo Financial Services!

Om tjänsten

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära kundservice och avtalsadministration. Du kommer även att stötta administrativt där det behövs.

Arbetet innebär att du arbetar heltid under sommaren och sedan 25% under hela hösten. Arbetspassen är förlagda under dagtid.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och har minst 1 år kvar att studera. En pågående utbildning inom finans/ekonomi ses som meriterande. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta hela sommaren samt extra under hösten.

Tidigare erfarenhet av serviceyrken och/eller kundservice ses som meriterande.

Vidare tror vi att du som person är service-minded, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!

Viktigt för tjänsten är:

* Du studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar.
* Kan jobba extra under hösten samt heltid under sommaren.
* Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.