Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent till Boomr AB

Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och redo för nästa utmaning? Tycker du om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö där du får mycket frihet under ansvar? Och låter det inte härligt att få börja varje morgon med en ordentlig och serverad frukost tillsammans med dina kollegor?

Du kommer sitta i öppna, fräscha lokaler i Krokslätts fabriker där det är tätt samarbete mellan bolagen. Kulturen präglas av teamkänsla och prestigelöshet där kunden alltid är i fokus.

Rollen
Ekonomiavdelningen är en central funktion i en företagsgrupp med bolag inom olika branscher. Avdelningen består idag av totalt fem personer som ansvarar för gruppens ekonomi, finans och administration. I rollen som ekonomiassistent rapporterar man till CFO och ansvarar bl.a. för allt från löpande bokföring till upprättande av bokslut för Boomr AB och Freja Partner AB, samt några andra mindre bolag.

Övriga ansvarsområden är bland annat:
- Kundreskontra / Leverantörsreskontra
- Hantering av in- och utbetalningar
- Fakturering och uppföljning

Som person är du glad & positiv, noggrann och tycker att det är kul att arbeta med siffror. I tjänsten ingår det bra förmåner i form av bland annat friskvårdsbidrag, företagshälsovård och många roliga personalaktiviteter m.m.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har ca 5 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan. Det är meriterande om du har arbetat med momsredovisning och lönehantering.
I övrigt är du en teamplayer och har en "Can do-attityd" och det är viktigt att du känner ägandeskap för dina uppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Boomr. Tjänsten är ett vikariat på ca ett och ett halvt år med goda chanser till förlängning.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Josef Bergquist på josef.bergquist@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare