Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Bilmekaniker sökes till APM Terminals i Göteborg!

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Bilmekaniker sökes till APM Terminals i Göteborg!
Är du intresserad av att arbeta på en av världens största rederikoncerner? Trivs du med att arbeta självständigt och har erfarenhet som bilmekaniker? Se då hit! Vi erbjuder nu ett jobb som bilmekaniker hos APM Terminals i Göteborg. Notera att detta är en direktanställning hos kunden och inte en konsultanställning via Adecco.


Om tjänsten
Vi söker en erfaren bilmekaniker för en direktanställning hos APM. Som bilmekaniker kommer du att ansvara för att serva terminalens bilar, främst av märket Volkswagen. Arbetet är självständigt, och du behöver ha god kännedom om yrket för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Det är en 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Du kommer att ersätta en pensionsavgång som sker vid årsskiftet, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Arbetstiden är förland måndag till fredag under dagtid.


Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om dig
Du är en erfaren bilmekaniker med minst 2 års arbetslivserfarenhet och ett B-körkort. Att arbeta självständigt är något du trivs med, och du har god självgående förmåga inom yrket. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att serva terminalens bilar, främst av märket Volkswagen.

Viktigt för denna tjänst är:
- B-körkort
- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker
- Självständig arbetsstil med förmåga att arbeta självgående
- God kunskap och erfarenhet av yrket
- Förmåga att utföra arbetsuppgifter självständigt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

Om ansökan
APM terminals har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras därmed och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Lindqvist via jennifer.lindqvist@adecco.se.


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.


Välkommen med din ansökan!Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!