Hoppa till innehåll
Act Logimark Sverige AB logotyp

Är du vår nya säljtalang?

Publiceringsdatum
22 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Rebecca Grönlund Roth
Email
Vi förstärker nu vårt säljteam i Göteborg med omnejd och söker därför en resande säljare med fokus på företagets coding segment. Som resande säljare på Logimark arbetar du med att utveckla och effektivisera nya och befintliga kunders märkningslösningar. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi till teamet!

För att trivas hos oss ska du hela tiden sträva efter affärsmöjligheter och göra ditt yttersta för våra kunders bästa. Du ska gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper

  • Vi söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Erfarenhet av B2B försäljning
  • Förståelse för ekonomiska nyckeltal
  • Du har en teknisk förståelse
  • Hantera engelska obehindrat
  • Gärna erfarenhet av försäljning och är duktig på att uttrycka dig

Tidigare erfarenhet av märkningsbranschen är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder
Du kommer att ha en roll i en säljorganisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget. Logimark vill investera i din professionella utveckling och stödjer dig i att uppnå dina ambitioner genom att erbjuda tekniska utbildningar för att du ska lyckas i säljteamet. Resor i tjänsten är ett krav.

Intresserad?
Då ska du ansöka snarast eftersom urval sker löpande. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar dig med tjänsten och varför just du är rätt person för oss.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Act Logimark Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.
https://logimark.se

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga