Hoppa till innehåll
Acoem logotyp

Kvalitets och miljöansvarig

Ansök nu

Kvalitets- och Miljöansvarig
Göteborg

Vill du verka i en flexibel organisation där din insats gör skillnad? Vi söker nu dig som, tillsammans med organisationen, vill driva och utveckla verksamhetens arbetssätt och processer inom kvalitet och miljö.

Hos oss får du en trygg, öppen och familjär arbetsplats, där du spelar en viktig roll och får vara delaktig i hela vår verksamhet. Vi erbjuder dig en bred roll där du får möjligheten att utvecklas på ett bolag som värdesätter personlig utveckling och ett gott skratt. Vi trivs tillsammans och har en tillåtande arbetsmiljö med högt i tak. Vi är prestigelösa och hjälper varandra framåt.

Vad har Magnus Sahlén, kvalitet / miljöansvarig att säga om hur det är att jobba på Acoem? 

"Jag har jobbat inom företaget i 30 år och alltid stimulerats av att jobba på mindre företag där man kan känna en familjär atmosfär. Den kulturen skall vi fortsätta bevara, det ska vara roligt och stimulerande att gå till jobbet.

Vi är en platt organisation där de olika funktionerna jobbar väldigt nära varandra. Detta sker på ett respektfullt sätt med glimten i ögat där vi hjälper varandra när olika ärenden dyker upp.

Det är helt fantastiskt att kunna få jobba med så många olika områden och vara spindeln i nätet, allt från ledningsfrågor, leverantörskontakter, driva förbättringsaktivitet i hela verksamheten med tonvikt mot produktion och delaktig i nya utvecklingsprojekt."

Arbetsuppgifter
Som kvalitets- och miljöansvarig blir det ditt uppdrag att tillsammans med organisationen, driva och utveckla kvalitets- och miljöarbetet inom ramen för vår tillverkning-/övriga processer med kunden i fokus. Du säkerställer att vårt arbete och vår produktion uppfyller krav enligt ISO 9001 / 14001.

Du kommer bland annat att:

 • Ansvara för företagets kvalitetsledningssystem
 • Vara ett synligt stöd för produktion samt operativt lösa och förbättra kvalitetsavvikelser
 • Upprätta kvalitets- och miljöbudget
 • Rapportera avvikelser, korrigerings-och förbättringsåtgärder till ledningen
 • Registrera kvalitets- och kontrollutrustning för periodisk mätdonskontroll och kalibrering
 • Utföra interna revisioner
 • Utföra miljöanalys samt bevaka miljölagstiftning

Vad säger Jan Bodgren, produktionschef om att jobba på Acoem?

"Jag började jobba på Acoem då jag alltid har velat arbeta i en mindre organisation där man blir en i laget, ser helheten och känner att man tillför något viktigt med sitt arbete.

Det skall vara så lite administration som möjligt och kommunikationsvägarna skall vara korta åt alla håll inom företaget. Jag ser mig själv som en lagledare för min avdelning som består av experter på olika områden precis som ett fotbollslag. Det är inte chefen som är experten på allt, utan vi är experter tillsammans!"

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års administrativt och praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete. Kanske sitter du just nu på en kvalitetsavdelning i en tillverkande industri eller liknande och känner dig redo för nästa steg i karriären?

Vi ser gärna att du har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet
 • Administrativ och praktisk erfarenhet av kvalitetssäkring
 • Tidigare erfarenhet från tillverkande industri är meriterande
 • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad med god förmåga att prioritera ditt arbete. Du trivs i en roll där du får arbeta verksamhetsnära och har ett förtroendeingivande och prestigelöst sätt.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288 och Nicole Diener, 0735-258686, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Acoem
Ända sedan starten 1984 har Acoem AB (tidigare Fixturlaser AB) hjälpt företag världen över att uppnå en mer lönsam och hållbar produktion. Den position som vi har i dag har vi nått genom att våga tänka utanför normen och välja egna, något okonventionella vägar. Vi har haft modet att begå misstag och ta ut nya kompassriktningar. Beslutsamhet, ambition och kompetens har gjort oss till en global aktör och ledare inom innovativ och användarvänlig laserbaserad uppriktning. Företaget består av 40 medarbetare och har den huvudsakliga verksamheten i Mölndal.

Läs mer på fixturlaser.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare