Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vill du arbeta för en säker och miljömässigt hållbar trafik?

Ansök nu

Vårt samhälle är i en stor utvecklingsfas och nu söker vi dig som vill vara en del i att underlätta för trafik samt invånare under byggprojekt. I rollen som Trafikingenjör har du tillsammans med dina kollegor kontakt med externa parter för att skapa den bästa lösningen för trafiken både sett till framkomlighet och ur miljöperspektiv. Ta chansen att bli en del av ett team med härlig gemenskap och i en roll där du hjälper till att skapa rörelse i samhället! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

Nu söker vi för vår kunds räkning en Trafikingenjör som kommer bli del av ett team på fyra personer med en god gemenskap där man lär av varandra. Företaget arbetar för att säkerställa en effektiv infrastruktur och ett välfungerande samhälle där du i denna roll kommer analysera pågående byggprojekt för att därefter kommunicera potentiella lösningar till externa parter.

Du kommer få mer information om företaget senare i processen.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef som kommer fokusera på ditt välmående och din utveckling
 • En chans att bli en del av ett världsledande bolag inom branschen


Arbetsuppgifter
 • Analysera byggprojekt och ta fram ritningar på hur trafiken på bästa sätt kan ledas om
 • Möte tillsammans med kommuner samt trafikverk för att säkerställa planen för trafiken
 • Samordning med interna konsulter i projekten


Kvalifikationer
 • Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad eller byggnadsingenjör
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet från en roll som Trafikingenjör
 • Är obehindrad i svenska, både tal och skrift, då den dagliga kommunikationen sker på detta språk
 • Har erfarenhet av CAD, från utbildning eller arbetslivet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsförmåga
 • Analytisk
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare