Hoppa till innehåll

Verksamhetsutvecklare med skoglig utbildning till ForestX!

På ForestX finns både skogliga generalist- och specialistkompetenser vilket gör att det finns ett naturligt kunskapsutbyte och stöd i arbetet. Du kommer arbeta i team där olika kompetenser kombineras för att nå högsta kundnytta inom verksamhet, teknik och process.Om tjänsten

ForestX erbjuder digitala lösningar och verksamhetskunskap för hela skogens värdekedja, från skog till färdig produkt. De har välkända skogs- och sågverksföretag i Sverige, Danmark och i Centraleuropa som kunder. ForestX blev 2023 utnämnt till Gasell 2023 av Dagens Industri för sin snabba och sunda tillväxt.

De lösningar och det kunnande ForestX erbjuder ger information och beslutsunderlag från allt från planering av avverkning till hur ett sågverk bäst optimerar sin användning av virket. En tredjedel av ForestXs anställda har en skoglig utbildning. Tillsammans med erfarna lösningsarkitekter och utvecklare finns en stor kunskap om skogsbranschens behov och digitala lösningar. Till ForestX hör ett nätverk av partners och specialister som kompletterar arbetet med att digitalisera skogsindustrin.

ForestX samarbetar med flera världsledande produktleverantörer. De utvecklar också sin egen produkt Optinex som är ett planerings- och optimeringsverktyg för sågverk. Optinex används i dag på sågverk och inom produktion av limträ och KL-trä i Sverige och Europa. ForestX har i dagsläget cirka 45 medarbetare i Göteborg, Dalarna, Uppsala, Växjö och Pune, Indien. De har medarbetare på plats för kunder i Tyskland och i Österrike.

Du erbjuds

 • Ett utmanande och varierande arbete med stora möjligheter att påverka lösningar och arbetsupplägg
 • Att skapa hållbar förändring i skogsindustrin


Arbetsuppgifter
 • Hjälpa och utbilda användare av kunds system
 • Delta i projektplaner, definiera affärsmål och mätbara resultat hos kunder
 • Delta i implementeringsprojekt av spetsprodukter i skogs- och träindustrin
 • Ansvara för kravfångst och förankring av kundernas behov
 • Skapa och utveckla en långsiktig relation med kunderna


Kvalifikationer
 • Har skoglig högskoleutbildning
 • Kan prioritera och genomföra uppgifter i en dynamisk, snabb miljö
 • Är obehindrad på svenska och engelska då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Har tidigare arbetserfarenhet från skogsbolag
 • Kan tyska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Linköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga