Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studenter - sök sommarjobb som truckförare

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du studerande och letar efter ett sommarjobb? Trivs du dessutom med att arbeta både fysiskt och administrativt? Skåne-Finkost erbjuder nu heltid 6-7 veckor i sommar. Sök redan idag för att säkra upp semesterkassan!Om tjänsten

Skåne-Finkost är en kvalificerad och kunnig livsmedelsproducent med flexibel verksamhet som producerar cirka 100 ton majonnäs, senap och sås varje vecka gjorda på fina råvaror. Skåne Finkost erbjuder ett brett sortiment inom de kategorier som de verkar och du hittar deras produkter i matbutiker, restauranger, gatukök, hamburgerkedjor, bensinstationer och på många andra ställen.

Vi på Academic Work söker nu ytterligare medarbetare till Skåne-Finkost i Partille. I denna roll kommer du att arbeta som lagermedarbetare tillsammans med dina kollegor och spela en viktig roll i det dagliga arbetet för att hålla lagret i toppskick och se till att varje produkt hanteras med noggrannhet och effektivitet. Arbetet innefattar hantering av livsmedel vilket ställer höga krav på hygien i arbetet. Tjänsten kan även innebära tunga lyft och det krävs därför att du är i god fysisk form. Utöver truckkörning kommer du kommer att hantera och organisera lagerutrymmet och övervaka inventeringen.

Vi söker en student för dagtid 07:00-16:00 och en student för kvällstid 14:30-23:45.Arbetsuppgifter
 • Utföra noggrann orderplockning och effektiv packning av varor
 • Ansvara för både in- och utleveranser av produkter
 • Säker hantering av truckkörning för transport av varor
 • Noggrann rapportering av ordrar och fraktsedlar i interna system
 • Förbereda och tillhandahålla varor i till produktionen


Kvalifikationer
 • Är studerande och tar examen tidigast 2025
 • Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet
 • Truckkort A och B och erfarenhet inom truckkörning på tidigare arbetsplatser
 • Har någon form av lager- eller produktionserfarenhet sedan tidigare
 • Erfarenhet av rapportering av ordrar inom lager/logistik
  Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Stresstålig
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se