Sommarjobb som kundservicemedarbetare till Volvofinans!

Sommarjobb som kundservicemedarbetare till Volvofinans!

Volvofinans är en av Sveriges största banker specialiserade på bilar. De söker nu tre stycken kundservicemedarbetare på heltid till sin kundservice med fokus på problemlösning, merförsäljning och förstklassig service. Vill du bli en del av en innovativ arbetsplats med härlig stämning och goda interna utvecklingsmöjligheter? Se till att skicka din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.Arbetsuppgifter

Rollen innefattar att du arbetar med kundvård och merförsäljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal med företagets kunder, partners och återförsäljare.

Exempelvis kommer du att
  • Hantera fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker.
  • Sälja in företagets tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service.


Kvalifikationer
  • Studerar en eftergymnasial utbildning på mint 50%
  • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Har goda kunskaper inom MS Officepaketet
  • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom samtalsteknik och sälj.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och som har ett stort intresse för kunder. Du har enkelt att samarbeta i team och trivs bra i en problemlösande roll med telefonen som främsta arbetsverktyg.

Övrig information
  • Start: Vecka 25, introduktionsutbildningen startar innan vecka 25.
  • Omfattning: Heltid under sommaren, följt av deltid till hösten.
  • Placering: Göteborg
  • Går du vidare i processen kommer ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten att efterfrågas samt kan drogtest förekomma då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se