Solution Engineer till Vector

Solution Engineer till Vector

Har du ett intresse för automation, teknik, och simuleringslösningar? Har du även erfarenhet av Python och C++? Nu söker vi en skicklig guru som Vectors kunder kan kontakta när de behöver en pålitlig sidekick som löser deras problem. Är du den superstyrkan vi söker? Då ska du skicka in din ansökan i super-speed för vi tillämpar löpande urval!
Arbetsuppgifter

Teamet som du kommer att vara en del av hjälper Vectors kunder med avancerade simuleringslösningar för självkörning, uppkopplade tjänster och elektrifiering. Du kommer att utbildas till att bli expert på ditt område tillsammans med erfarna kollegor i en utmanande miljö.

Du kommer även att få:

  • Stötta Vectors kunder vid implementering av hård- och mjukvara.
  • Vara ansiktet utåt för Vectors räkning ute hos kunden, bland annat genom att hålla föredrag.
  • Supporta kunder och felsöka utefter kundens behov.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en högskole-, YH-, eller annan eftergymnasial utbildning inom exempelvis datavetenskap, fysik, elektroteknik eller matematik.
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, då detta krävs i det dagliga arbetet.
  • Har en programeringsbakgrund med erfarenhet av maskinnära programering.
  • Har erfarenhet av C/C++ samt Python från främst studier eller arbete.

Meriterande är tidigare erfarenheter av Connectivity, ADAS, CI, Continuous integration eller eMobility. Det är även meriterande om du är van vid att arbeta både i Linux- och Windowsmiljö. Har du erfarenhet av internationella samarbeten är det ett stort plus.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vector. Du älskar att skapa nya kontakter och du motiveras starkt av att driva din egen kunskap och utveckling framåt. Vi ser gärna att du är en person som får energi genom kommunikation. Du arbetar strukturerat och analytisk. Och mycket likt en superhjälte ska du vara problemlösande och alltid se till att underlätta för kunden. I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad av denna roll hos Vector.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Lindholmen, Göteborg

Ansvarig rekryterare: Asrin Ali Zadeh asrin.zadeh@academicwork.se.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se