Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Säljare/Kundutvecklare till Monster Energy!

Ansök nu

Har du ett stort inre driv och vill representera ett internationellt varumärke som är förknippat med fart och energi? Har du dessutom ett starkt intresse för att knyta nya kontakter och vårda befintliga? Då kan den här rollen hos Monster Energy vara något för dig! Här välkomnas du på en resa i ett innovationsdrivet och framgångsrikt bolag som bara fortsätter att ta marknadsandelar.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
  • Som Säljare/Kundutvecklare kommer ingen dag att vara den andra lik, du kommer att ansvara för att driva Monsters framgång i Västsverige genom att aktivt arbeta med att knyta nya kontakter och vårda befintliga relationer. Du kommer att vara en ambassadör för företaget och arbeta med många kontaktytor där du får vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling i denna affärsmässiga roll. Du kommer ha tydligt uppsatta mål och KPIer som du arbetar emot och det kommer därför krävas att du kommer in i rollen med mycket energi och viljan att göra det lilla extra i vardagen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Genomföra kundbesök och samarbeta med deras distributionspartners.

  • Maximera försäljningen och distributionen av produkter hos kunder i ditt distrikt.

  • Bevaka marknads-/återförsäljaraktivitet för att utveckla de mest kostnadseffektiva strategierna för att driva volym och lönsamhet.

För att ge dig förutsättningar att lyckas i rollen kommer du få en grundlig introduktion under din första månad. Under introduktionen kommer du lära känna bolaget och produkterna samt göra sambesök ute hos kund med säljare och din närmaste chef.Kvalifikationer
  • Innehar B-körkort.
  • Har tidigare uppsökande säljerfarenhet då du behöver ha en förmåga att arbeta självständigt och målinriktat samt brinna för att skapa kundrelationer.
  • Talar flytande svenska och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift, med tanke på att Monster är ett internationellt företag och den interna kommunikationen sker ofta på Engelska.

Det är meriterande för tjänsten om du innehar tidigare erfarenhet av att arbeta mot dagligvaruhandeln (DVH) eller med fast-moving consumer goods (FMCG).

Som person ser Monster att du är:

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och intresse för rollen. Monster ser därför att du är en resultatinriktad och orädd person som vill representera Monster Energy med stort engagemang. Du är en lojal doer som ser till att saker blir gjorda i tid. Du har en kreativ ådra för att skapa visioner tillsammans med dina kunder genom att ta initiativ och vara relationsskapande. För att lyckas i denna roll behöver du komma in med härlig energi och vara på tårna då både du och företaget kommer kämpa hårt för att fortsätta ta marknadsandelar.

Övrig information:
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Arbetet sker ifrån ditt hemmakontor eller ute hos kund i Göteborg ut till dess gränskommuner och ut på skärgårdarna.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare