Säljare av sightseeing-turer

Säljare av sightseeing-turer

Är du tävlingsinriktad och vill utvecklas inom försäljning? Inför sommaren söker vi nu drivna säljare som kan bidra med positivitet och motivation i teamet. Vi söker dig som är full av energi och älskar möten med nya människor! Det viktigaste är inte att du är säljare idag, utan att du har viljan att bli en skicklig säljare. Se till att sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.
Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med aktiv fältförsäljning av biljetter till Strömmas olika sightseeingturer med buss och båt. I dina arbetsuppgifter innebär det att du är den som tar första steget fram och fångar in potentiella kunder.

Du kan läsa mer om säljarnas upplevelsehär!
Kvalifikationer
  • Studerar en utbildning på minst 50 %
  • Talar obehindrad svenska och engelska

Det ses som meriterande om du talar ett tredje språk.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är:
  • Resultatorienterad och föredrar att jobba mot uppsatta mål.
  • Flexibel och kan arbeta lika effektivt under högt tryck som under lugnare dagar.
  • Utåtriktad, engagerad och bidrar till en positiv stämning i din omgivning.
Övrig information
  • Start: 1 april
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Centrala Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se