Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Receptionist på deltid till ISS Facility Services AB!

Publiceringsdatum
26 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som receptionist på ISS Facility Services kommer du vara ansiktet utåt och leverera god service gentemot externa besökare såväl som interna medarbetare. Din vänliga attityd och professionalism kommer att vara avgörande för att ge dem en positiv upplevelse. Om du trivs med att hjälpa andra och har en positiv inställning, ser vi gärna din ansökan!Om tjänsten

ISS erbjuder professionell och strategisk Workplace Management till företag i hela Sverige. Dem hjälper sina kunder att skapa hållbara och inkluderande arbetsplatser. Arbetsplatser som bidrar till ökad trivsel och produktivitet.

Se filmen "Welcome to ISS" nedan:

ISS har idag ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Du som student får möjligheten att arbeta ca 1-2 dagar i veckan på siterna Arendal, Lindholmen och Lundby. Arbetet är förlagt under dagtid och kan variera mellan siter, vi ser därför att du är flexibel och kan ringas in med kort varsel. Som receptionist på ISS kommer du självständigt ansvara för receptionen, där öppning och stängning kan förekomma.

Du erbjuds:

- En deltidstjänst på ca 1-2 dagar i veckan

- En flexibel arbetsplats med olika receptioner

- En introduktion på ca 2 dagar och interna utbildningar inför start

- Ett schemaläggningssystem där du lägger in din tillgänglighet

- En dedikerad konsultchef från Academic WorkArbetsuppgifter
  • Kund/besöksmottagning
  • Post-pakethantering
  • Mötesbokning
  • Mail och telefon support


Kvalifikationer
  • Språk: Obehindrad i Svenska och Engelska då båda språken används dagligen
  • Utbildning: Studerar idag på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier
  • Kan tänka sig att arbeta på olika siter olika dagar
  • Är tillgänglig minst 1-2 dagar i veckan

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare i en reception

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Självgående

Kommunikativ

Initiativtagande

Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga