Rampmedarbetare till Menzies Aviation på Landvetter

Rampmedarbetare till Menzies Aviation på Landvetter

Menzies Aviation söker nu flera Rampmedarbetare som är intresserade av ett fysiskt arbete och som vill bli en del av ett världsomspännande företag. Som Rampmedarbetare får du arbeta i en spännande miljö i ett starkt team. Här finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget! Välkommen in med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som rampmedarbetare kommer du arbeta med att lasta och lossa bagage både i terminalen och ute på rampen. Arbetet ställer krav på god fysik då det stundtals kan vara både stressigt och kroppsligt krävande.

 • Scanna det bagage som kommer till din station med god kvalitet, vilket ställer krav på din noggrannhet
 • Sortera väskor från bagagebandet till olika vagnar, varför vi gärna ser att du både tycker om samt klarar av att jobba fysiskt
 • Köra ut vagnarna till rampen och därifrån lasta bagaget på flygplanen, vilket är en fysiskt tung arbetsuppgift. Detta är den arbetsuppgift du kommer att utföra mestKvalifikationer
Vi söker dig som är

Du behöver uppfylla dessa krav för att bli aktuell för tjänsten:

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort för automat eller manuell växellåda
 • Vilja arbeta med ett fysiskt arbete och klara av tunga lyft
 • Kan och vill arbeta skift, tidiga morgnar såväl som sena kvällar

OBS: Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Utöver detta kommer vi att behöva göra en 5-årskontroll, vilken också är av säkerhetsskäl. Detta innebär att du lämnar in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg. Slutligen kommer du få genomföra ett alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning.

Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: 80% provanställning med goda möjligheter till förlängning
 • Arbetstider: Varierande arbetstider under 2-skift, dag- och kvällsskift. Arbete på helger förekommer
 • Placering: Landvetter Flygplats. Det är viktigt att du säkerställer så du kan ta dig till Landvetter Flygplats kommunalt eller med eget färdmedel alla tider på dygnet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se