Projektledare inom process till Göteborgs Energi

Projektledare inom process till Göteborgs Energi

Göteborgs Energi står inför stora investeringar för att ta energiförsörjningen bort från fossilberoende och in i framtiden. Vill du vara en central del i att bygga och utveckla Göteborgs hållbara energisystem? I rollen som projektledare kommer du bli en nyckelspelare i Göteborg Energis projektverksamhet. Låter det som nästa steg i karriären för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Ditt dagliga arbete präglas en hel del av samordning där ditt uppdrag är att säkerställa att projektet följer fastlagd tidplan samt att vi levererar rätt teknisk standard inom fastlagd budget på ett säkert sätt. Du förväntas leda projekten självständigt igenom hela byggnationen och kommer till din hjälp ha kontakt med interna funktioner inom avdelningen såväl som mot vår driftorganisation. Vidare ansvarar du även för dialog med entreprenör och representanter inom staden.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom kemi, maskin eller elektroteknik.
  • Har erfarenhet av att driva multidisciplinära projekt
  • Har erfarenhet från energibranschen, processindustrin eller liknande
  • Har god kunskap inom kontrakt och entreprenadjuridik
  • Har obehindade kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift
  • Innehar B-körkort

Som person är du strukturerad med god förmåga att planera och samordna. Du är kommunikativ och trivs att möta en mängd olika aktöter för att driva projekt framåt. Vidare är du självgående i ditt arbetssätt.

En förutsättning för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se